Η Ουκρανή δημοσιογράφος που έγινε viral – Η οργή και τα δάκρυα μπροστά στον Μπόρις Τζόνσον

Στάθηκε μπροστά στον Μπόρις Τζόνσον και με δάκρυα στα μάτια έκανε έκκληση για την πατρίδα της, την Ουκρανία.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο μία Ουκρανή δημοσιογράφος, απηύθυνε δραματική έκκληση στον Βρετανό πρωθυπουργό, καθώς παιδιά και γυναικόπαιδα δέχονται πυρά στην Ουκρανία.

«Φοβάστε τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτός έχει ήδη ξεκινήσει» ανέφερε η Ντάρια Καλενιούκ με την φωνή της να “σπάει”.

Η Ουκρανή δημοσιογράφος άρχισε να επικρίνει δριμύτατα τον Βρετανό πρωθυπουργό όταν εκείνος μιλούσε στην Πολωνία, κάνοντας λόγο για αποτυχία της Δύσης να προστατεύσει τον λαό της Ουκρανίας από τον «βάρβαρο» Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

Η ίδια όπως είπε, εγκατέλειψε πρόσφατα τα ουκρανικά σύνορα επισημαίνοντας ότι η οικογένεια, φίλοι και δικοί της άνθρωποι βρίσκονται ακόμα εκεί.

«Ο λαός της Ουκρανίας ζητά απεγνωσμένα το δικαίωμα της προστασίας του ουρανού του, ζητάμε μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων. Ποια είναι η εναλλακτική λύση για τη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων; Το ΝΑΤΟ δεν είναι διατεθειμένο να αμυνθεί, γιατί το ΝΑΤΟ φοβάται τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτός έχει ήδη ξεκινήσει και τα παιδιά της Ουκρανίας είναι αυτά που δέχονται ρωσικά πυρά. Μιλάτε για περισσότερες κυρώσεις, Πρωθυπουργέ, αλλά ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν έχει τιμωρηθεί, είναι στο Λονδίνο, τα παιδιά του δεν είναι στους βομβαρδισμούς, τα παιδιά του βρίσκονται στο Λονδίνο. Τα παιδιά του Πούτιν βρίσκονται στην Ολλανδία, στη Γερμανία, σε επαύλεις», πρόσθεσε η Ντάρια μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός έμεινε άναυδος και για δευτερόλεπτα δεν μιλούσε κανείς. Στη συνέχεια, ο Μπόρις Τζόνσον απάντησε πως έκανε ό,τι είναι εφικτό και ότι «δεν μπορεί να προσποιηθεί» ότι η Δύση θα παρέμβει στρατιωτικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ