Η JLo θα τραγουδήσει στο Μουντιάλ

Η JLo θα τραγουδήσει στο Μουντιάλ

Η Τζένιφερ Λόπεζ θα τραγουδήσει τελικά στην επίσημη τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλου στο Σάο Πάολο, όπως έκανε γνωστό η FIFA που είναι το ανώτατο σώμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Αρχικά την περασμένη την Κυριακή η FIFA είχε ανακοινώσει ότι η Λόπεζ, η οποία μετείχε στην ηχογράφηση του επίσημου τραγουδιού του Μουντιάλ με τίτλο “We Are One” μαζί με τον ράπερ Πίτμπουλ και τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Κλαούντια Λέιτε, δεν μπορούσε να εκτελέσει μαζί με τους άλλους δυο καλλιτέχνες το συγκεκριμένο αφιερωμένο στο Μουντιάλ τραγούδι για καθαρά λόγους «παραγωγής».

«Η FIFA και η Οργανωτική Επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι θα έχουμε απαρτία των αστέρων στην εκτέλεση του επίσημου τραγουδιού We Are One αυτή την Πέμπτη» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η FIFA.

Παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε και το επιτελείο της Λόπεζ σημειώνοντας ότι η προηγούμενη αναφορά για τη μη συμμετοχή της ήταν «πρόωρη». «Η Τζένιφερ πάντα ήθελε να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου» αναφέρει η ανακοίνωση. «Η Τζένιφερ δεν θα ήθελε να απογοητεύσει τους θαυμαστές της ή τους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Θα είναι εκεί» συμπληρώνει η ανακοίνωση του εκπροσώπου της διάσημης ποπ τραγουδίστριας.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ