Η ιδιαίτερη σχέση του Τζορτζ Μάικλ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ο Τζορτζ Μάικλ εκτός από τη μουσική του, είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη και με την προσωπική του ζωή. Ο διεθνής Τύπος είχε ασχοληθεί εκτός από τη σεξουαλικότητά του και με τη σχέση που είχε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πριν ο διάσημος τραγουδιστής παραδεχτεί ότι είναι γκέι σε συνέντευξή του το 1998 στο CNN, κυκλοφορούσαν οι φήμες ότι η φιλία του με την πριγκίπισσα είχε προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα.

Σε συνέντευξή του το 2009, ο Μάικλ θυμήθηκε τη χημεία που υπήρξε μεταξύ τους.

“Όταν γνωριστήκαμε, υπήρξε αυτό το «κλικ». Ήταν μία από εκείνες τις γυναίκες που τους άρεσα, γιατί με έβλεπαν σαν κάτι που δεν τις απειλεί. Ίσως επειδή είχα αναλάβει τη φροντίδα των αδελφών μου και ήμουν τόσο προστατευτικός μαζί τους, χαρακτηριστικό που οι γυναίκες ”μύριζαν”», είχε δηλώσει.

Παρ’ όλο που ο τραγουδιστής είχα αποφύγει να απαντήσει πόσο μακριά πήγε η φιλία τους, είχε ξακαθαρίσει ότι τα συναισθήματα και των δύο ήταν παραπάνω από φιλικά.

“Υπήρχαν διάφορα πράγματα που συνέβαιναν, που έδειχναν ότι την έλκυα πολύ. Δεν υπήρχε αμφιβολία” είχε αναφέρει, προσθέτοντας ότι αν ποτέ κοιμούνταν μαζί “αυτό θα ήταν καταστροφικό.”

Οι δυο τους έμειναν πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, η πριγκίπισσα Νταϊάνα γνώριζε ότι ο Μάικλ ήταν ομοφυλόφιλος, πολύ πριν ο τραγουδιστής το αποκαλύψει στον κόσμο.

Πρώην βασιλικός βοηθός έγραψε στην αυτοβιογραφία «On Duty with the Queen» πως η πριγκίπισσα σχεδόν το αποκάλυψε σε δεξίωση το 1992. «Δεν είναι κρίμα που δεν του αρέσουν οι γυναίκες;», είχε αναρωτηθεί στη δεξίωση η Νταϊάνα, πριν συνειδητοποιήσει πως ο 8χρονος Χάρι καθόταν λίγο πιο δίπλα.

Ο Τζορτζ Μάικλ απέφευγε να μιλήσει μαζί της, στις πιο ευαίσθητες στιγμές της, μιας και φοβόταν μήπως οι προθέσεις του παρεξηγηθούν.

«Ήμουν πολύ ανήσυχος, όταν είδα το ντοκιμαντέρ Panorama, επειδή έδειχνε να μην είναι καλά», είχε αναφέρει, προσθέτοντας πως αισθάνθηκε ένοχος, που είχαν απομακρυνθεί.

«Απέφευγα να της τηλεφωνήσω γιατί σκέφτηκα πως την παίρνουν τόσοι και τόσοι, ζητώντας την για τους λάθος λόγους. Ήξερα πως τότε ήταν πιο καχύποπτη με τους ανθρώπους, οπότε της έκανα αυτό που μου κάνουν και εμένα. Υπέθετα πως ένα τηλεφώνημα θα ήταν μια εισβολή, ενώ ήξερα πως στην πραγματικότητα το μόνο που θέλουμε κάποιες στιγμές είναι να ακούσουμε μια φιλική φωνή», είχε πει.

Αν και είχε βρεθεί στην κηδεία της, ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει πως είχε να τη δει πολλά χρόνια.

«Ήταν να ταξιδέψω μαζί της στο Σεν Τροπέ. Θα πήγαινα στο σκάφος και χαίρομαι που δεν το έκανα, επειδή ο θάνατός της θα ήταν ”φρέσκος”», είχε πει στην ίδια συνέντευξη, εξηγώντας πως βλέποντάς την λίγο πριν  από τον θάνατό της, θα τον αναστάτωνε ακόμη πιο πολύ.

Πηγή: people.com

Διαβάστε επίσης: 

Φίλος του Τζορτζ Μάικλ αποκαλύπτει: Τον κατέστρεψαν τα ναρκωτικά

Ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του Τζορτζ Μάικλ;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ