Η επανεμφάνιση της Ζουλί Γκαγιέ – ΦΩΤΟ

Η γαλλίδα ηθοποιός Ζουλί Γκαγιέ επισκέφθηκε τον αμπελώνα του Château Roubine στο γραφικό χωριό Λοργκ, στο γεωγραφικό διαμέρισμα Βαρ της νοτιοανατολικής Γαλλίας, για να παραστεί σε δημοπρασία τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο ‘Ιδρυμα για την Υγεία των Γυναικών, του οποίου είναι πρέσβειρα.

Έπειτα από πρόσκληση της ιδιοκτήτριας του αμπελώνα Βαλερί Ρουσέλ, η 44χρονη ηθοποιός και εκλεκτή της καρδιάς του προέδρου Φρανσουά Ολάντ επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής τις κάβες του οινοποιείου και δοκίμασε ορισμένες από τις ποικιλίες του, υπό τα αδιάκοπα φλας των φωτογράφων που βρίσκονταν εκεί.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η δημοπρασία. Για την εκδήλωση αυτή, η Γκαγιέ επέλεξε ρούχα και αξεσουάρ στο χρώμα που συμβόλιζε τον σκοπό της δημοπρασίας: ροζ μπλούζα, ασορτί σακάκι, ενώ τα μαλλιά της συγκρατούσαν γυαλιά ηλίου σε χρώμα φούξια.

Η φιλανθρωπική βραδιά διοργανώθηκε στο πλαίσιο του “ροζ Οκτωβρίου”, της ετήσιας εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού που διεξάγεται κάθε Οκτώβριο, με στόχο την επαγρύπνηση για την έγκαιρη διάγνωση και την καταπολέμηση αυτής της νόσου από την οποία μια γυναίκα στις οκτώ κινδυνεύει να προσβληθεί.

Το Ίδρυμα για την Υγεία των Γυναικών έχει στόχο να ενθαρρύνει κάθε μορφή δράσης, επιμόρφωσης και έρευνας που μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της υγείας των γυναικών και στην ισότητα απέναντι στους άνδρες.

Αυτή είναι η 23η διοργάνωση του θεσμού, που πραγματοποιείται πάντα υπό την αιγίδα της ένωσης “Καρκίνος του Μαστού, Μιλάμε γι αυτόν!” Το φετινό σύνθημα της εκστρατείας ευαισθητοποίησης είναι “Ma vie en rose”, παραπέμποντας στο τραγούδι της γαλλίδας ντίβας Εντίτ Πιάφ “La vie en rose”.

Στόχος της είναι η συμμαχία των γυναικών, η προσήλωσή τους στον μείζονα ρόλο της έγκαιρης διάγνωσης, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τον καρκίνο του μαστού, με την προβολή παράλληλα ενός μηνύματος ελπίδας, ότι η καταπολέμηση του καρκίνου είναι πάνω από όλα η μάχη για να συνεχιστεί η ζωή και μαζί με αυτήν, η χαρά της ζωής.

Τα μηνύματα της εκστρατείας διαδίδονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #maVieEnRose, κομίζοντας μια αισιόδοξη φιλοσοφία: “Μαζί φοράμε τη ροζ κορδέλα και κερδίζουμε τη μάχη”.

 

 

 

 

Πηγή φωτό:PARIS MATCH

 

 Διαβάστε επίσης

“Τι μου είπε ο Ολάντ για δραχμή και Grexit”

Νέοι διάλογοι «φωτιά» – Ολάντ: Ο Τσίπρας με πρόδωσε 2 φορές – Και η Μέρκελ υπέρ του Grexit

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ