Η Cardi Β έπαθε ότι και οι Milli Vanilli

Το περασμένο Σάββατο, η Cardi Β σε μία εμφάνισή της πέταξε το μικρόφωνο σε μία παρευρισκόμενη που της πέταξε ένα ποτήρι με νερό.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Το πρόβλημα όμως που δημιουργήθηκε είναι ότι αποκαλύφθηκε ότι η Cardi Β δεν τραγουδούσε αλλά απλώς κουνούσε τα χείλη της, διότι αφού πέταξε το μικρόφωνο, το playback με την φωνή της συνέχισε να ακούγεται. Τότε όλοι συνειδητοποίησαν ότι το τραγούδισμα και το ραπάρισμα της Cardi Β, δεν ήταν παρά μόνο κούνημα των χειλιών…! Και βέβαια ξεσηκώθηκαν τα social media.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί σε μία εμφάνιση των Milli Vanilli στη δεκαετία του ’90, όπου σε κάποια φάση που υποτίθεται τραγουδούσε το ντουέτο πάνω στη σκηνή, κόλλησε το cd απ’ όπου ακουγόταν προηχογραφημένο το κομμάτι και αποδείχθηκε ότι οι δύο μορφονιοί που αποτελούσαν τους Milli Vanilli, κουνούσαν μόνο τα χείλη τους. Αργότερα, αποκαλύφθηκε για τους δύο, τον Rob Pilatus και τον Fab Morvan, ότι δεν είχαν τραγουδήσει ούτε στην ηχογράφηση του δίσκου και ότι εκεί είχαν τραγουδήσει κάποιοι άλλοι άγνωστοι τραγουδιστές. Ήταν ένα από τα πιο γνωστά σκάνδαλα στην ιστορία της μουσικής!

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ