Γυναίκα ήταν εφιάλτης για τους γείτονές της – «Ούρλιαζε, έκλαιγε και κουνούσε τον φράχτη»

Έναν εφιάλτη ζούσαν κάτοικοι στην Βρετανία που δέχονταν βρισιές και προσβολές από έναν 54χρονο γείτονα, στην οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Οι άνθρωποι ζούσαν κοντά στην Amanda Realey και η συμπεριφορά της ήταν τόσο άσχημη που οι οι συγγενείς τους δεν μπορούσαν να έρθουν να τους επισκεφθούν. Έπρεπε να αλλάξουν τη διαδρομή τους προς το σχολείο για να την αποφύγουν, ενώ κάποιοι προτίμησαν να μετακομίσουν.

Η 54χρονη έβριζε συνεχώς κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ έφτασε στο σημείο να αφήνει υβριστικά σημειώματα στον φράχτη ενός γείτονα. Οι προσβολές ήταν τόσο μεγάλες που ένα ζευγάρι αναγκάστηκε να μετακομίσει. Η 54χρονη δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο με έναν άνδρα να κουρεύει το γκαζόν του ζευγαριού και τον αποκαλούσε «παιδόφιλο».

Σε σοκαριστικό υλικό που έχει στην κατοχή της MailOnline η 54χρονη ακούγεται να φωνάζει και να βρίζει τους γείτονες της, που είπαν ότι «δεν μπορούσαν να ξεφύγουν» από αυτήν. Η γυναίκα ακούγεται να λέει: «δεν δίνουν δεκάρα», «ηλίθιοι γαμ..ηδες».

Τελικά η Amanda Realey συνελήφθη τον περασμένο Σεπτέμβριο και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παρενόχληση που συνεπάγεται σοβαρή ανησυχία ή δυσφορία και για αποστολή προσβλητικού, άσεμνου, απειλητικού μηνύματος.

Η Realey παραδέχθηκε την ενοχή της και για τα δύο αδικήματα και την περασμένη εβδομάδα καταδικάστηκε από το δικαστήριο. Σήμερα, πολλοί γείτονες δήλωσαν ότι «χαίρονται» που η Realey έφυγε. Βέβαια κάποιοι ανησυχούν ότι μπορεί να επιστρέψει όταν αποφυλακιστεί.

Μία από τους γείτονες της ανέφερε: «Έλεγα “τι στο διάολο συμβαίνει εδώ;”. Νόμιζα ότι καυγάδιζε με κάποιον στο δρόμο, αλλά ήταν απλώς αυτή που φώναζε. Οι θόρυβοι, το κλάμα. Δεν θα μπορούσα να έχω τα εγγόνια μου εδώ λόγω του βρισίματος».

Και συνέχισε: «Την άκουγα από πίσω. Ήταν η πρώτη μου χρονιά, καθώς ήμουν εδώ το καλοκαίρι και είχα τα παράθυρα ανοιχτά. Ήταν συνεχής (σ.σ. αυτή η συμπεριφορά) από τις 2 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. Καθόταν μπροστά και φώναζε αισχρά λόγια».

«Όταν ερχόντουσαν τα εγγόνια μου και έπρεπε να τα φέρω μέσα, οπότε δεν μου άρεσε πια να τα έχω κοντά μου. Ήταν απλά απαίσιο. Δεν υπήρχε κανένα διάλειμμα από αυτό. Δεν μπορούσα να ξεφύγω από αυτό και γινόταν όλο και χειρότερο», εξήγησε η γυναίκα.

Τελικά η γυναίκα είπε ότι κάλεσε την αστυνομία για βοήθεια. «Στο τέλος της ημέρας, η ψυχική υγεία είναι κοντά στην καρδιά. Πραγματικά, αυτή η κυρία χρειάζεται βοήθεια, δεν είναι πολύ καλά. Γι’ αυτό κάλεσα την αστυνομία, γιατί αυτό χρειαζόταν και ελπίζω να την πάρει (σ.σ. την βοήθεια)», σημείωσε η γειτόνισσα.

Ένας άλλος γείτονας, ο οποίος ζει στην περιοχή εδώ και 14 χρόνια, αλλά επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε: «Ήταν απλά κόλαση. Ήταν κάτι που συνήθιζε να κάνει το παιδί μου πραγματικά αγχωμένο. Είμαστε ευτυχείς που έφυγε. Ήταν αρχές του 2023, δεν ξέρω τι το ξεκίνησε, αλλά ξαφνικά βγήκε από το σπίτι της και άρχισε να κλωτσάει».

«Συνήθιζε να βγαίνει εκεί έξω και να αρχίζει να ουρλιάζει, να κουνάει τον φράχτη και να βρίζει. Φαινόταν σαν να άκουγε φωνές, καθώς ήταν σαν να διαφωνούσε με κάποιον, αλλά δεν υπήρχε κανείς εκεί έξω όταν κοίταζες. Άρχιζε να φωνάζει σε όποιον περνούσε από μπροστά της. Ο γιος μου πήγαινε από άλλο δρόμο στο σχολείο γιατί φοβόταν να περάσει από μπροστά της», πρόσθεσε ο άντρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ