Γερμανία: Μαθητής τραυμάτισε με μαχαίρι 4 συμμαθητές του σε σχολείο

Συναγερμός στη Γερμανία για επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο. Σύμφωνα με τα  όσα μεταδίδονται, τέσσερις μαθητές τραυματίστηκαν, ύστερα από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκαν από συμμαθητή τους σε γυμνάσιο του Βούπερταλ.

Ο δράστης έχει συλληφθεί, ωστόσο, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, προκειμένου να εξακριβωθεί αν είχε συνεργούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας έφηβος επιτέθηκε εναντίον των συμμαθητών του, τραυματίζοντας κάποιους εξ’ αυτών. Η κατάσταση των τραυματιών καθώς και οι ακριβείς συνθήκες της επίθεσης παραμένουν αδιευκρίνιστες μέχρι και αυτή την ώρα.

Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με την συμμετοχή και των ειδικών δυνάμεων, ενώ ελικόπτερο της αστυνομίας συμμετέχει στην έρευνα για ενδεχόμενους συνεργούς του δράστη.

Στο σχολείο έσπευσαν, επίσης, σωστικά συνεργεία για να παραλάβουν τους τραυματίες, καθώς και ειδικοί ψυχολόγοι προκειμένου να στηρίξουν τους μαθητές, οι οποίοι παραμένουν στις τάξεις τους μέχρις ότου εξακριβωθεί ότι δεν υπάρχει περαιτέρω κίνδυνος. Έξω από το κτίριο έχουν συγκεντρωθεί ήδη πολλοί από τους γονείς των μαθητών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ