Γάτα εξαφανίστηκε και βρέθηκε 9 χρόνια μετά – Δεν φαντάζεστε πόσα χιλιόμετρα είχε διανύσει

Είναι από αυτά που λες ότι δεν μπορεί να συμβούν, κι όμως η πραγματικότητα έρχεται να σε διαψεύσει. Μια γάτα που είχε εξαφανιστεί πριν από εννέα από ράντσο στην Καλιφόρνια, βρέθηκε στην πόλη Hayden του Αϊντάχο, δηλαδή 1.610 χιλιόμετρα μακριά.

H Σούζαν Μουρ (Susan Moore) δέχθηκε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από το καταφύγιο ζώων «Companions Animal Center» του Αϊντάχο. «Βρήκαμε τη γάτα σας, τη «Χάριετ»», της είπε ένας άνδρας από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα του Αϊντάχο «Coeur d’Alene Press».

Η Σούζαν είχε πάρει την Χάριετ από ένα καταφύγιο λίγους μήνες μετά την γέννησή της. Μετακόμισαν όλοι μαζί στην εξοχή και δύο χρόνια μετά την υιοθεσία η «Χάριετ» εξαφανίστηκε από το ράντσο της στις ΗΠΑ.

Photo courtesy Companions Animal Center

Η Mούρ δήλωσε ότι «έκανε τα πάντα» για να την βρει. Μετά από σχεδόν 10 χρόνια βρέθηκε στην πόλη Hayden από έναν περαστικό. Επειδή η γάτα φορούσε μικροτσίπ, το Κέντρο βρήκε την παλιά της οικογένεια.

«Όταν [η οικογένεια] απάντησε και τους είπαμε ότι έχουμε τη γάτα τους, έμειναν άφωνοι» είπε η διευθύντρια του κέντρου Βίκι Νέλσον (Vicky Nelson).  Οι λεπτομέρειες για το πώς κατάφερε η γάτα να κάνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι παραμένουν άγνωστες…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ