Γαλλία: Εξαφάνιση – μυστήριο 34χρονης στην Μασσαλία – Τα τελευταία μηνύματα που έστειλε

Η 34χρονη Μέλοντι εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 3 Νοεμβρίου στην Μασσαλία. Από τότε έχει να δώσει σημεία ζωής. Η γυναίκα που είναι αισθητικός, βγήκε από το σπίτι της γύρω στις έξι το απόγευμα κι έστειλε ηχητικό μήνυμα στην αδελφή της, πως αν την ήθελε κάτι θα είχε ανοιχτό το τηλέφωνο της. Η αδελφή της απάντησε, αλλά το μήνυμά της δεν διαβάστηκε ποτέ.

Της Μαρίας Δεναξά

Η Μελοντί, έστειλε μήνυμα και στον σύντροφό της στον οποίο έγραφε να προσέχει όταν επιστρέφει σπίτι με τη μοτοσυκλέτα του. Έκτοτε εξαφανίστηκαν τα ίχνη της. Όταν ο σύντροφός της επέστρεψε στο σπίτι τους, ανησύχησε από την απουσία της και ειδοποίησε τους δικούς της και τις Αρχές. Η Μελοντί ζούσε στην Μασσαλία με το σύντροφο της και τα δυο τους παιδιά.

«Είναι μια μητέρα που έχει εξαφανιστεί. Δεν γνωρίζουμε πού βρίσκεται. Είναι η αδελφή μου, τα παιδιά της την περιμένουν στο σπίτι και την ψάχνουν. Έχουμε ακόμα ελπίδα. Εγώ διατηρώ ακόμα την ελπίδα μου, για τα παιδιά της, για την οικογένεια μου και τους φίλους της» τόνισε ο αδελφός της.

Το τηλέφωνό της ανιχνεύτηκε στο 11ο διαμέρισμα της Μασσαλίας και όπως είπαν οι δικοί της είχε δύο τηλέφωνα, το ένα ανιχνεύτηκε εκεί αλλά δεν καταλαβαίνουν τον λόγο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ