Γαλλία: Δυστύχημα-σοκ σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας – Οι άνεμοι «σήκωσαν» φουσκωτό παιχνίδι

Τραγωδία εκτυλίχθηκε σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στο Βαρ της Γαλλίας, όταν οι ισχυροί άνεμοι παρέσυραν ένα φουσκωτό παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας 35χρονος πατέρας και να τραυματιστεί σοβαρά το 3χρονο παιδί του.

Το δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (30/07). Η φουσκωτή κατασκευή ύψους 20 μέτρων στο Wonderland Waterpark, στην τουριστική πόλη Σεν-Μαξιμέν-λα-Σεντ-Μπομ, παρασύρθηκε από τον αέρα κάνοντας άλμα ύψους 50 μέτρων με δύο ανθρώπους στο εσωτερικό της, όπως εξήγησαν οι πυροσβέστες.

Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο και οι δύο βρίσκονταν σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Η καρδιακή λειτουργία επανήλθε και διακομίσθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όμως ο πατέρας τελικά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε.

«Πώς ένα θαλάσσιο πάρκο που δεχθήκαμε στον τόπο μας για να φέρει χαρά, ευτυχία σε παιδιά μπόρεσε να μετατραπεί σε μηχάνημα θανάτου που διέλυσε μία οικογένεια; Αυτό θα μας το πει η έρευνα», που διεξάγεται από την εισαγγελία του Ντραγκινιάν, έγραψε το Facebook ο δήμαρχος της πόλης.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, ο άνεμος έπνεε χθες με ταχύτητα 55 χιλιομέτρων την ώρα στην περιοχή. Ολόκληρη η περιφέρεια βρισκόταν σε κόκκινο συναγερμό για πυρκαγιές εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ