Φροντιστήριο αγγλικών χρησιμοποίησε για διαφήμιση την Μελάνια Τραμπ – ΦΩΤΟ

Το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής εκστρατείας μιας σχολής αγγλικών στην Κροατία έγινε άθελά της η η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ.

Θέλοντας να προσελκύσει νέους μαθητές, η σχολή τοποθέτησε πέντε διαφημιστικά πανό στο Ζάγκρεμπ στα οποία υπήρχε η φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ συνοδευόμενη από το κείμενο: «Σκεφτείτε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε με λίγα αγγλικά».

Χθες όμως, η σχολή αναγκάστηκε να αποσύρει τα πανό μετά την παρέμβαση της Νατάσα Πιρτς- Μούσαρ, της Σλοβένας δικηγόρου της Μελάνια Τραμπ, η οποία επικοινώνησε με τη σχολή αγγλικών για να διαμαρτυρηθεί.

Η χρήση της φωτογραφίας της Μελάνια Τραμπ μπορεί να γίνει «μόνο αφού δώσει την έγκριση και τη συγκατάθεσή της, ανεξαρτήτως της φύσης του προϊόντος», τόνισε η Πιρτς- Μούσαρ.

«Ικανοποιηθήκαμε που κατάλαβαν ότι έκαναν ένα μεγάλο λάθος», πρόσθεσε. Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες της σχολής αγγλικών εξέφρασαν τη λύπη τους που προκάλεσαν αυτή την αναστάτωση και τόνισαν ότι στόχος τους ήταν να «στείλουμε ένα πολύ θετικό μήνυμα».

«Στόχος ήταν να προωθήσουμε τα αγγλικά», επεσήμανε η εκπρόσωπος της σχολής Ίβις Μπούριτς, η οποία είχε και την ιδέα για τη διαφημιστική αυτή εκστρατεία.

Η Μελάνια Τραμπ γεννήθηκε το 1970 στην πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Σλοβενίας. Εγκατέλειψε τη χώρα της τη δεκαετία του 1990 ακολουθώντας μια καριέρα μοντέλου και το 2005 παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ Πηγή φωτο: Antonio Bronic—Reuters

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.