Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε τα ανίψια της και έκρυβε τα πτώματα στο αυτοκίνητο

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν αστυνομικοί στη Βαλτιμόρη, όταν κατά τη διάρκεια ενός τροχονομικού ελέγχου ρουτίνας, ανακάλυψαν στο πορτ μπαγκάζ της 33χρονης Νικόλ Τζόνσον τα πτώματα δύο παιδιών. Πρόκειται για τα δύο ανίψια της, των οποίων είχε την προσωρινή επιμέλεια. H 33χρονη κατηγορείται για κακομεταχείριση που οδήγησε στον θάνατο των δύο παιδιών, της 7χρονης Τζοσλίν Τζόνσον και του 5χρονου Λάρι Ο Νιλ, αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν βαριά υποσιτισμένα. Ως πιθανή αιτία θανάτου αναφερόταν ότι το σώμα του κοριτσιού, που ήταν σε αποσύνθεση, ζύγιζε μόλις 8 κιλά ενώ του αγοριού 9,5 κιλά τη στιγμή της αυτοψίας, όπως μετέδωσε η Washinhton Post.

Η γυναίκα φέρεται να κυκλοφορούσε επί μήνες έχοντας κρυμμένα στο πορτ μπαγκάζ τα πτώματα των παιδιών.

Σύμφωνα με την “Baltimore Sun”, η 33χρονη έβαλε το πτώμα του κοριτσιού μέσα σε μια βαλίτσα, την οποία τοποθέτησε στο πορτ μπαγκάζ τον Μάιο του 2020. Συνέχισε να κυκλοφορεί κανονικά με το όχημα και έναν χρόνο αργότερα τοποθέτησε μέσα και τον νεκρό ανιψιό της, τυλιγμένο σε πλαστικές σακούλες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το βράδυ της Τετάρτης αστυνομικοί τη σταμάτησαν λόγω υπερβολικής ταχύτητας και διαπίστωσαν ότι δεν είχε τα νόμιμα έγγραφα για να το οδηγεί. Στον αστυνομικό που την ενημέρωσε ότι το όχημα της θα μεταφερόταν σε μάντρα αυτοκινήτων, εκείνη απάντησε: “Το ίδιο μου κάνει, δεν θα είμαι εδώ σε πέντε ημέρες” καθώς και “θα ντεμπουτάρω στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων”.

Η γυναίκα είχε αναλάβει τα δύο παιδιά το 2019, όταν της τα εμπιστεύτηκε η αδελφή της. Στην ανάκρισή της υποστήριξε ότι η ανιψιά της πέθανε όταν το κεφάλι της χτύπησε στο πάτωμα, ενώ την ξυλοκοπούσε. Δεν έδωσε όμως καμία εξήγηση για τον θάνατο του 5χρονου ανιψιού της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ