Φρίκη στη Βραζιλία: Γιατρός έκοψε κεφάλι μωρού κατά την διάρκεια του τοκετού

Τον χειρότερο εφιάλτη, κάθε γονέα, βίωσε ένα ζευγάρι στην Βραζιλία, καθώς γιατρός έκοψε το κεφάλι της κόρης τους, κατά την διάρκεια της καισαρικής.

Η Ρανιέλι Σάντος, οδηγήθηκε την 1 Μαΐου, σε καισαρική. Σύμφωνα με την “New York Post”, η Ρανιέλι και ο σύζυγός της δηλώνουν πως η καρδιά του μωρού χτυπούσε κανονικά, προτού ο γιατρός προσπαθήσει να αφαιρέσει γρήγορα το μωρό από την Ρανιέλι. Η γυναίκα η οποία ήταν επτά μηνών έγκυος, εισήχθη στο νοσοκομείο στις 28 Απριλίου και μπήκε σε προγραμματισμένο τοκετό μια εβδομάδα αργότερα.

Ο Βίκτωρ Ντα Σίλβα, άνδρας της Ρανιέλι, τονίζει ότι είδε το μωρό να ανοιγοκλείνει τα μάτια του και να κινεί το στόμα του, γεγονός που αποδεικνύει πως το μωρό ήταν εν ζωή. Σύμφωνα με την “Daily Mail” η Ρανιέλι αποκαλύπτει πως αντιλήφθηκαν το τι πραγματικά οδήγησε στον θάνατο το μωρό τους, όταν η μητέρα της, άνοιξε το κάλυμμα στο οποίο ήταν τοποθετημένο το σώμα. Τότε η γιαγιά του μωρού, είδε γύρω από τον λαιμό του, ράμματα και σημάδια. Ακόμα αναφέρουν πως το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε να αποτρέψει την γιαγιά από το να δει την μικρή Εμανουέλι.

Μάλιστα το ζευγάρι καταγγέλλει πως κοινωνική λειτουργός του νοσοκομείου, τους πλησίασε για να τους προτείνει να καλύψει το νοσοκομείο τα έξοδα της κηδείας, με αντάλλαγμα να υπογράψουν πως το νοσοκομείο έχει ήδη προβεί σε νεκροψία και πως δεν θα διαβιβαστεί η αυτοψία στο Νομικό Ιατρικό Ινστιτούτο για περαιτέρω ανάλυση. Η δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε πως οι γονείς αρνήθηκαν να υπογράψουν. Τα όσα τραγικά συνέβησαν ερευνά τώρα η αστυνομία.

Η μητέρα δηλώνει συντετριμμένη, λέγοντας πως κλαίει κάθε μέρα και πως δεν μπορεί να κοιμηθεί. Η Εμανουέλι, κινδύνευε να μην επιβιώσει λόγω μιας δυσπλασίας του πνεύμονα που προκλήθηκε από κύστες που ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης: “Γνώριζα πως είχε λίγες πιθανότητες να επιβιώσει αλλά την ήθελα“.

Το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση που ανέφερε ότι ερευνά το περιστατικό.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ