Φρίκη στη Βραζιλία: Έβαζαν σκύλους να μάχονται μέχρι θανάτου – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα διεθνές δίκτυο που οργάνωνε κυνομαχίες εξάρθρωσε η αστυνομία στο Σάο Πάουλο της Βραζιλίας, ενώ οι άνδρες της αστυνομίας ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φριχτό θέαμα. Τα σκυλιά μάχονταν μέχρι θανάτου και ο ηττημένος γινόταν… μεζές στο μπάρμπεκιου για τους θεατές του βαρβαρώδους διαγωνισμού.

Σαράντα ένας άνθρωποι, περιλαμβανομένου ενός γιατρού, ενός κτηνίατρου, ενός αστυνομικού και ενός Αμερικανού, συνελήφθησαν στην ευρεία επιχείρηση της αστυνομίας σε ένα αγρόκτημα στη Μαϊριπόρα. Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί, εντόπισαν δύο παιδιά ηλικίας 12 και 14 ετών ανάμεσα στους θεατές, καθώς συνόδευαν τον πατέρα τους.

Αστυνομικοί διέσωσαν δεκαεννιά σοβαρά τραυματισμένα πιτ μπουλ, μαζί και κουταβάκια. Τη στιγμή της αστυνομικής εφόδου, εντοπίστηκε ένας ύποπτος να κρατά δύο σκυλιά που δάγκωνε το ένα το άλλο.

Πολλά από τα σκυλιά ήταν σε άθλια κατάσταση, υποσιτισμένα και τραυματισμένα. Η αστυνομία είπε ότι το κύκλωμα αυτό ήταν μέρους του διεθνούς δικτύου που οργάνωνε κυνομαχίες πέρυσι στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ένας Αμερικανός από την Καλιφόρνια εκτελούσε χρέη διαιτητή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ