Φρίκη στη Ρωσία: Σκότωσε τη sex coach σύζυγό του επειδή τη ζήλευε παράφορα

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία όπου ένας ζηλιάρης σύζυγος σκότωσε τη γυναίκα του που ήταν επιτυχημένη sex coach και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα από τον 13ο όροφο του κτιρίου όπου διέμεναν στην Αγία Πετρούπολη.

Ο 24χρονος Ρούσταμ Μουρεσάλο φέρεται να ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του, την 25χρονη Αλεξάντρα Μουρσαλόβα, λόγω ζήλιας για την οικονομική της επιτυχία.

Ο άνδρας κατάφερε θανάσιμες μαχαιριές στο κεφάλι και τον λαιμό της sex coach προτού πετάξει το πτώμα από ύψος 40 μέτρων.

sex coach
Η sex coach την ημέρα του γάμου της

Η Αλεξάντρα είχε πλούσιους πελάτες στην Αγία Πετρούπολη. Η ίδια υποστήριζε ότι μπορούσε να δείξει στους ανθρώπους πώς να αγαπούν.

«Διακρίνω το πρόβλημα στα 15 λεπτά. Επιλύω τα πάντα σε τέσσερις συνεδρίες».

Ωστόσο, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στον γάμο της, όπως η ίδια, που ήταν μητέρα δύο παιδιών, εφτά και δύο ετών αντίστοιχα, είχε εξομολογηθεί στους ακολούθους της στα social media.

Η Αλεξάντρα έκανε λόγο για τα θέματα που αντιμετώπιζε στη σχέση με τον σύζυγό της και μάλιστα είχε αναφέρει τρομακτικές λεπτομέρειες από τις απειλές, που φέρεται να εξαπέλυε κατά καιρούς εναντίον της  ο σύζυγός της.

sex coach
H άτυχη sex coach

Το χρονικό της δολοφονίας της sex coach στη Ρωσία

Μόλις πριν από μία εβδομάδα είχε αναφέρει πως ο σύζυγός της την είχε απειλήσει ότι θα μαχαιρώσει την ίδια και τα δύο παιδιά τους.

«Χτύπησε την πόρτα και είπε ότι θα σκοτώσει εμένα και τα παιδιά και μετά θα πηδούσε» είχε γράψει η Αλεξάντρα.

«Πήρα τα παιδιά και αλλάξαμε διαμέρισμα, αλλά από τότε έρχεται κάθε βράδυ, χτυπά την πόρτα, φωνάζει από το θυροτηλέφωνο, μάς ξυπνά και τρομάζει τα παιδιά» είχε τονίσει η sex coach.

Δεν είχε πει αν είχε ζητήσει αστυνομική προστασία. Στην ανάρτησή της είχε διαβεβαιώσει τους ακολούθους της ότι γνώριζε πώς να χειριστεί την κατάσταση.

«Να θυμάστε τους κανόνες που σας είπα τι να κάνετε με έναν άνθρωπο που σας κακοποιεί ή σας χειραγωγεί» είχε γράψει παραθέτοντας δύο κανόνες.

Παράλληλα, συμβούλευε τους ακολούθους της να διακόπτουν την επικοινωνία με τον θύτη της κακοποίησης.

sex coach
H sex coach με την οικογένειά της σε όμορφες στιγμές

Αφού σκότωσε τη σύζυγό του, ο Μουρσάλοφ φέρεται να διέφυγε για να παραδοθεί λίγο αργότερα στην αστυνομία, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα.

Λέγεται ότι κατά την ανάκριση ομολόγησε ότι είχε σχεδιάσει τη δολοφονία της συζύγου του.

«Είχε προετοιμάσει ένα μαχαίρι και πήγε τα παιδιά στους συγγενείς τους ώστε να μην ζήσουν τη φρίκη» είπαν οι δυνάμεις επιβολής του νόμου.

«Το απόγευμα στις 21 Σεπτεμβρίου περίμενε τη σύζυγό του και εκείνη έφθασε με έναν άλλον άνδρα».

Φέρεται να υπήρξε συμπλοκή στη σκάλα και ο άνδρας να έτρεξε να γλυτώσει. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι όταν έμεινε μόνος με τη γυναίκα του τη μαχαίρωσε δέκα φορές. Μετά πέταξε το πτώμα από τον 13ο όροφο του κτιρίου.

sex coach

Στις αναρτήσεις της έγραφε ότι ο σύζυγός της ζήλευε τα κέρδη της από τη δουλειά της. «Ο σύζυγός μου προσπαθούσε να μου πάρει το τηλέφωνο ώστε να μην βγάλω περισσότερα χρήματα. Μετά κάναμε οικογενειακή θεραπεία. Αυτό διευκόλυνε τα πάντα, πετύχαμε άλλο επίπεδο στη σχέση και εκείνος παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος. Όλο το καλοκαίρι η σχέση μας ήταν σούπερ. Η καλύτερη περίοδός μας».

Αλλά τον Αύγουστο όλα άλλαξαν. «Τα χρήματα είναι σταθερά το εμπόδιο στη σχέση μας. Σήμερα ο σύζυγός μου είπε ότι τα χρήματα χαλάνε τα πάντα και μια μέρα θα πρέπει να επιλέξω, εκείνον ή τα χρήματα» είχε γράψει η άτυχη γυναίκα και είχε προσθέσει: «Αγαπώ τον σύζυγό μου αλλά δεν είμαι έτοιμη να εγκαταλείψω τις επιθυμίες και τα όνειρά μου».

sex coach
Η sex coach με τον σύζυγό της

Σε άλλη ανάρτηση είχε γράψει: «Υπάρχει έξοδος; Τώρα πιστεύω ότι πρέπει να μετακομίσω στην Ευρώπη. Γ@@@ τα ρωσικά στάνταρ για το ότι μία γυναίκα πρέπει να συμπεριφέρεται με συγκεκριμένο τρόπο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ