Φρίκη: Έκοψε τον λαιμό γυναίκας και την πέταξε σε χωράφι για να πεθάνει αβοήθητη – Πώς σώθηκε την τελευταία στιγμή

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που έρχεται από τις ΗΠΑ, η οποία αναφέρει ότι ένας άνδρας από το Σαν Αντόνιο φέρεται να έκοψε τον λαιμό μιας γυναίκας και να «την άφησε να πεθάνει τυλιγμένη σε πλαστικό» σε χωράφι στο Τέξας, ενώ φορούσε ακόμη το ηλεκτρονικό του βραχιόλι, την Παρασκευή (1/12).

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Atascosa, ο Ρότζερ Γκονζάλες, 31 ετών, συνελήφθη σε ένα σπίτι στο Σαν Αντόνιο μια μέρα αφότου φέρεται να χτύπησε και να μαχαίρωσε το θύμα κατά τη διάρκεια της βάναυσης επίθεσης το απόγευμα της Παρασκευής. «Αφέθηκε νεκρή τυλιγμένη σε πλαστικό σε ένα λιβάδι», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Roger Gonzalez
Πηγή: Atascosa County sheriffs office

Η γυναίκα βρέθηκε ευτυχώς ζωντανή στην άκρη του δρόμου, λίγες ώρες αργότερα από τις αρχές. Ήταν σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση. Όπως ανέφερε το γραφείο του σερίφη της Atascosa, o Γκονζάλες φέρεται να φορούσε το ηλεκτρονικό του βραχιόλι κατά τη διάρκεια της τρομακτικής επίθεσης.

Έγκλημα ΗΠΑ

Κατηγορήθηκε για βαριά επίθεση πρώτου βαθμού με θανατηφόρο όπλο και κακούργημα πρώτου βαθμού. Η εγγύηση του αυξήθηκε από 40.000 δολάρια σε 275.000 δολάρια από ειρηνοδίκη. Παραμένει στη φυλακή της κομητείας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ