Φρανκ Σινάτρα: Πώς η πολυτελής έπαυλή του στην έρημο παραμένει στα αζήτητα για 15 χρόνια – ΦΩΤΟ

Η πολυτελής έπαυλη του Φρανκ Σινάτρα είναι προς πώληση τα τελευταία 15 χρόνια. Γιατί όμως δεν έχει καταφέρει να βρει τον ιδανικό αγοραστή; Ο τραγουδιστής είχε φτιάξει την δική του όαση στην έρημο, Palm Desert, της Καλιφόρνιας.

Το εντυπωσιακό σπίτι βγήκε προς πώληση το 2007 προς 4,25 εκατομμύρια δολάρια. Στη συνέχεια, η απομακρυσμένη ιδιοκτησία στην Coachella Valley καταχωρήθηκε από το κτηματομεσιτικό γραφείο το 2008, το 2009, το 2010, το 2011, το 2013, το 2015, το 2016, το 2017, το 2018 και το 2020. Κάθε φορά όμως απέτυχε να προσελκύσει έστω και έναν αγοραστή.

Το ακίνητο μπήκε πρόσφατα στην αγορά και πάλι στις 7 Μαΐου. Ωστόσο, η τοποθεσία του «στη μέση του πουθενά» είναι αυτή που δυσκολεύει την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας τα τελευταία 15 χρόνια.

Γνωστή ως “Villa Maggio”, ο Σινάτρα ανέθεσε το κτήμα στους εργολάβους το 1967 ώστε να δημιουργήσουν το σπίτι των ονείρων του.

Το ονόμασε από τον χαρακτήρα που έπαιξε στο “From Here to Eternity”, Angelo Maggio και χρησιμοποίησε το ρουστίκ σπίτι ως μια πιο απομονωμένη απόδραση.

Το σπίτι διαθέτει μια εντυπωσιακή πισίνα, τεράστια αυλή με εξωτερικό τζάκι, γήπεδο του τένις που διαθέτει και φωτισμό, ελικοδρόμιο αλλά και πάρκινγ για 24 αυτοκίνητα. Φυσικά η θέα είναι ανεπανάληπτη, καθώς η θέση του βλέπει από ψηλά την κοιλάδα. Τα ηλιοβασιλέματα είναι μαγευτικά. Όπως είναι γνωστό το συγκεκριμένο σπίτι ήταν από τα αγαπημένα του θρυλικού τραγουδιστή. Η Το σπίτι εκτείνεται σε 6.428 τετραγωνικά μέτρα και ανακαινίστηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες του.

Αν και το σημείο είναι απομονωμένο, βρίσκεται μόλις 20 λεπτά μακριά από τα μαγαζιά στο Palm Desert και στο El Paso.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ