Φόβοι για serial killer στο Τέξας – Έχουν βρεθεί 6 πτώματα σε μία λίμνη τους τελευταίους 12 μήνες

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές του Τέξας, καθώς τη Δευτέρα (5/2) ανακαλύφθηκε ένα πτώμα στην λίμνη Lady Bird Lake. Τους τελευταίους 12 μήνες, στην συγκεκριμένη λίμνη του Όστιν έχουν βρεθεί νεκροί τουλάχιστον άλλοι πέντε άνθρωποι.

Το νέο πτώμα βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το όνομα, την ηλικία, το φύλο ή την αιτία του θανάτου του θύματος.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το νέο πτώμα έπειτα από κλήση στην Άμεση Δράση, όπως δήλωσαν οι αξιωματούχοι. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, βρήκαν την σορό ενός ατόμου, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Ariel Crumes από το αστυνομικό τμήμα του Όστιν.

Έξι πτώματα σε 12 μήνες

Το πτώμα ήταν το έκτο που ανασύρθηκε από τη λίμνη από τον Ιανουάριο του 2023. Τα πρώτα 5 πτώματα ανήκαν σε άνδρες. Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί τα στοιχεία μόνο για τα τέσσερα άτομα.

Οι εξαφανίσεις και οι θάνατοι των θυμάτων παραμένουν ένα μυστήριο με ορισμένους να αναρωτιούνται αν κυκλοφορεί ένας serial killer (κατά συρροή δολοφόνος) στο Όστιν. Μάλιστα ορισμένοι ντόπιοι λένε ότι εδώ και καιρό φοβούνται ότι κάποιος ρίχνει υπνωτικά σε ποτά σε δημοφιλείς περιοχές της πόλης.

Την περασμένη εβδομάδα, το αστυνομικό τμήμα του Όστιν δήλωσε ότι μια γυναίκα αναζητείται σε σχέση με πολλούς άνδρες που ναρκώθηκαν και ληστεύτηκαν στο κέντρο της πόλης, ανέφερε η New York Post.

Τα θύματα

Στις 13 Φεβρουαρίου 2023, ο Jason John εθεάθη για τελευταία φορά στην Rainey Street μια εβδομάδα πριν βρεθεί στη λίμνη Lady Bird. Όπως αποκάλυψε το Fox News Digital, ένας «περαστικός είδε τον Τζον να πέφτει στο νερό». Ο ιατροδικαστής έκρινε τον θάνατό του «τυχαίο πνιγμό», ανέφερε το KXAN News.

Όμως, οι γονείς του John πιστεύουν ότι υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία πίσω από την εξαφάνιση και τον θάνατο του γιου τους.

Στις 5 Μαρτίου 2023, το πτώμα του 40χρονου Clifton Axtell ξεβράστηκε κοντά στην 1100 West Riverside Drive, στη λίμνη Lady Bird. Ο παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών εξαφανίστηκε κοντά στο εστιατόριο Stubb’s Bar-B-Q στο κέντρο του Όστιν στις 25 Φεβρουαρίου.

Ο ιατροδικαστής αποκάλεσε την αιτία θανάτου του Axtell «αδιευκρίνιστη», ωστόσο το αστυνομικό τμήμα του Όστιν δήλωσε ότι «δεν ήταν ύποπτη εκείνη τη στιγμή».

Ο 33χρονος Jonathan Honey, 2023, βρέθηκε την 1η Απριλίου κοντά στην οδό Rainey 10. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον είδαν τελευταία φορά σε μία καντίνα. Ο ιατροδικαστής έκρινε τον θάνατό του ως «τυχαίο πνιγμό».

Δύο εβδομάδες αργότερα, στις 15 Απριλίου 2023, ο 30χρονος John Christopher Hays-Clark, βρέθηκε περίπου δύο μίλια από το σημείο όπου εντοπίστηκαν οι άλλοι άνδρες. Το Αστυνομικό Τμήμα του Όστιν δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ή ύποπτες συνθήκες».

Ο Hays-Clark ήταν πατέρας ενός 12χρονου γιου. Η επί μακρόν σύντροφός του, Reegan Aparicio, δήλωσε στη DailyMail μετά την εύρεση του πτώματος του συντρόφου της ότι πιστεύει ότι εμπλέκεται εγκληματική ενέργεια στον μυστηριώδη θάνατο και την εξαφάνισή του.

Ισχυρίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν δώσει ελάχιστες έως καθόλου πληροφορίες σχετικά με την έρευνα.

Ο Jonathan Honey
Ο Clifton Axtell
Ο Jason John
Ο John Christopher Hays-Clark

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ