Φλόριντα: 10χρονος έκλεψε το αυτοκίνητο της μητέρας του για να κάνει… βόλτα με την αδελφή του

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα 10χρονο αγόρι και η 11χρονη αδελφή του έκλεψαν το αυτοκίνητο της μητέρας τους και πήγαν… μια βόλτα, πριν τους σταματήσουν οι αστυνομικοί 200 μίλια μακριά από το σπίτι τους στη Φλόριντα.

Η περιπέτεια των αδελφών έληξε όταν οι αστυνομικοί από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Alachua εντόπισαν ένα λευκό σεντάν να κατευθύνεται στον αυτοκινητόδρομο I-75 στην Alachua – κοντά στο Gainesville – και το σταμάτησαν γύρω στις 3:50 π.μ. Επειδή το όχημα είχε καταγραφεί ως κλεμμένο, οι αστυνομικοί έκαναν «διακοπή κυκλοφορίας υψηλού κινδύνου».

Έμειναν όμως σοκαρισμένοι όταν βρήκαν τον ανήλικο στη θέση του οδηγού και την μεγαλύτερη αδελφή του δίπλα του. Φωτογραφίες από τη σκηνή που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του σερίφη δείχνουν και τα δύο παιδιά να παραδίδονται. Και τα δύο παιδιά κράτησαν τα χέρια τους στον αέρα καθώς έβγαιναν από το όχημα περικυκλωμένα από αστυνομικούς.

Η μητέρα τους πέρα από την κλοπή του αυτοκινήτου, είχε δηλώσει και την εξαφάνιση των παιδιών της. Η μητέρα τους αρνήθηκε να απαγγείλει κατηγορίες και οδήγησε τρεις ώρες στην κομητεία Alachua για να πάρει τα παιδιά της, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ