Έβγαλε νοκ άουτ τον επίδοξο βιαστή της – ΒΙΝΤΕΟ από την άγρια επίθεση

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που μία 24χρονη δέχεται επίθεση από τον επίδοξο βιαστή της, μέσα σε γυμναστήριο. Η 24χρονη Νασάλι Άλμα βρισκόταν μόνη της στο γυμναστήριο της πολυκατοικίας της, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν ο 25χρονος Χαβιέρ Τόμας-Τζόουνς μπήκε στο κτίριο, το βράδυ της 22ας Ιανουαρίου.

Λίγο πριν συνεχίσει την προπόνησή της, ο 25χρονος την πλησιάζει και προσπαθεί να την πιάσει από την μέση. Εκείνη πετάγεται και του φωνάζει να φύγει μακριά της. Ο δράστης κυνηγάει την Άλμα μέσα στο γυμναστήριο και την ρίχνει στο έδαφος, ωστόσο, η ίδια συνεχίζει να αντιστέκεται και να τον χτυπά. Τελικά, η νεαρή γυναίκα κατάφερε να απωθήσει τον 25χρονο και να ζητήσει βοήθεια από τις αστυνομικές αρχές.

Την επίθεση κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος. Όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα, ο Χαβιέρ Τόμας-Τζόουνς επιτέθηκε στην 24χρονη γιατί ήθελε να την βιάσει.

απόπειρα βιασμου

Η Άλμα, η οποία εργάζεται ως τεχνικός ιατρικού εργαστηρίου, είπε ότι ήξερε πως μπορούσε να πολεμήσει τον δράστη. Σε δηλώσεις της στο FOX 13, είπε: «Όταν συνέβαινε, στην πραγματικότητα δεν φοβόμουν. Είμαι bodybuilder και είμαι πραγματικά πολύ δυνατή, οπότε στο μυαλό μου ήταν κάπως ίσος με εμένα. Όσο περισσότερο παλεύεις, τόσο περισσότερο θέλουν να τα παρατήσουν».

Περιγράφοντας την επίθεση που δέχτηκε, η 24χρονη είπε: «Μόλις με πλησίασε, τον έσπρωξα. Είπα, “αδερφέ, τι κάνεις; Φύγε από κοντά μου. Σταμάτα να προσπαθείς να με αγγίξεις”. Άρχισε να με κυνηγά γύρω από τον πάγκο και καταλήξαμε στην άλλη πλευρά του γυμναστηρίου».

Ο σερίφης της κομητείας χαρακτήρισε την επίθεση «αηδιαστική». «Αηδίασα με τις ενέργειες του υπόπτου, το πώς κυνήγησε αυτή τη νεαρή γυναίκα. Η δύναμη, το θάρρος και η αποφασιστικότητα αυτής της γυναίκας αποτελούν πηγή έμπνευσης. Ξέρω ότι η γενναιότητα της να μοιραστεί αυτήν την ιστορία θα επηρεάσει τις ζωές πολλών άλλων γυναικών» δήλωσε ο σερίφης.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο δράστης διαμένει στο συγκρότημα διαμερισμάτων. Οι αστυνομικοί είπαν ότι η Άλμα τον είχε ξαναδεί στο γυμναστήριο, γι’ αυτό και του άνοιξε την πόρτα.

Ο Τόμας-Τζόουνς φέρεται να επέστρεψε στο συγκρότημα διαμερισμάτων μία ημέρα μετά την επίθεση στην 24χρονη. Σύμφωνα με την αστυνομία, παρακολούθησε μια άλλη γυναίκα στο μπαλκόνι της «για αρκετά λεπτά» πριν χτυπήσει την εξώπορτά της. Ωστόσο, ο αρραβωνιαστικός της έδιωξε τον ύποπτο και τον τράβηξε βίντεο. Ο 25χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ