Φρικτός θάνατος για μωράκι σε μπανιέρα – Πνίγηκε όταν παιχνίδι σφήνωσε στο σιφόνι

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μωράκι στη Βρετανία, την ώρα που έκανε μπάνιο στην μπανιέρα του σπιτιού της, μαζί με τα δίδυμα αδέλφια της.

Το παιχνίδι μετατράπηκε στον χειρότερο εφιάλτη, καθώς η μόλις 10 μηνών Σάρα πνίγηκε, όταν ένα πλαστικό παιχνίδι σφήνωσε στο σιφόνι της μπανιέρας, με αποτέλεσμα αυτή να γεμίσει με νερό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα από τα αδελφάκια της Σάρα ζήτησε από την μητέρα τους να τους φέρει ακόμη ένα παιχνίδι για να παίξουν την ώρα που έκαναν μπάνιο. Η μητέρα βγήκε από το μπάνιο για να φέρει το παιχνίδι, αλλά άφησε να τρέχει το νερό από την βρύση.

Όταν επέστρεψε το κακό είχε ήδη γίνει. Ένα άλλο πλαστικό παιχνίδι είχε σφηνώσει στο σιφόνι της μπανιέρας, ενώ η Σάρα ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα και το προσωπάκι της είχε καλυφθεί από το νερό. Τα δύο αδελφάκια της στέκονταν όρθια, δίπλα της, στην μπανιέρα.

Η μητέρα κάλεσε τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο. Το παιδάκι διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όμως, είχε ήδη χάσει την ζωή του.

Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι το άτυχο παιδάκι πέθανε από πνιγμό. Η Σάρα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια, ήταν ένα «χαμογελαστό και χαρούμενο» κοριτσάκι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ