Έβαλε φωτιά στην κρεβατοκάμαρα του πατέρα της γιατί πεινούσε

Εξοργισμένη μία 20χρονη γυναίκα έβαλε φωτιά στην κρεβατοκάμαρα του πατέρα της επειδή θύμωσε από την έλλειψη φαγητού στο σπίτι.

Η Farha Bushra, που ζει με τον πατέρα της σε συνοικία του Κέμπριτζσαϊρ, έβαλε φωτιά σε ένα χαρτομάντιλο που ήταν μέσα σε ένα χάρτινο κουτί, με αποτέλεσμα γρήγορα η φωτιά να βγει εκτός ελέγχου.

Βρετανία φωτιά

Πριν από τον εμπρησμό, η Bushra κάλεσε τον πατέρα της στη δουλειά και απαίτησε να πάει να της αγοράσει φαγητό. Μάλιστα, τον απείλησε ότι θα βάλει φωτιά στο σπίτι όταν της είπε να πάει να αγοράσει μόνη της το γεύμα της. Όμως, μερικά λεπτά μετά η 20χρονη κάλεσε τον πατέρα της ξανά και παραδέχθηκε ότι η φωτιά ήταν εκτός ελέγχου.

Βρετανία φωτιά

Οι φλόγες κατέστρεψαν το οίκημα προτού φθάσουν οι πυροσβέστες, στους οποίους παραδέχθηκε τον εμπρησμό. Ο αστυνομικός είπε πως η συμπεριφορά της εκείνη την ημέρα ήταν εντελώς ανεξήγητη.

Βρετανία φωτιά

“Μόνο εκείνη μπορεί να ξέρει γιατί θεώρησε ότι το να βάλει φωτιά στο υπνοδωμάτιο του πατέρα της ήταν καλή ιδέα ή αποδεκτή αντίδραση σε μία διαφωνία σχετικά με την προμήθεια τροφίμων”.

Καταδικάστηκε σε 18 μήνες κοινωνική εργασία, να συμπληρώσει 40 ημέρες σε κέντρο αποκατάστασης και σε πρόστιμο 1.000 λιρών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ