Ερντογάν για τις καταγγελίες Πεκέρ: Προσπαθούν να στριμώξουν την Τουρκία – Στηρίζει Σοϊλού

Στο πλευρό του υπουργού Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού μετά τα όσα κατήγγειλε ο αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ τάχθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνοντας, μάλιστα, πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο Τούρκος Πρόεδρος έκανε λόγο για προσπάθεια να στριμωχτεί πολιτικά η Τουρκία μέσω εγκληματικών οργανώσεων και σημείωσε ότι «κανένα σενάριο δεν είναι ικανό να απομακρύνει από το στόχο μας. Κανείς δεν θα διασπάσει την αδελφοσύνη του έθνους μας», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος, ενώ στη συνέχεια υπερασπίστηκε τον υπουργό Εσωτερικών του Σουλεϊμάν Σοϊλού «ήμασταν είμαστε και θα είμαστε δίπλα στον ΥΠΕΣ» υπογράμμισε.

«Δεν είναι ο υπουργός μας ο στόχος, αλλά οι προσπάθειες οικοδόμησης μιας μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας», είπε ακόμη ο Ερντογάν.

«Είναι σαφές ότι πίσω από τις επιθέσεις που στοχεύουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη χώρα μας πρόσφατα, ο στόχος είναι να μαυρίσουν το μέλλον των νέων μας. Κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι θα βάλουμε τέλος σε αυτήν την ύπουλη επιχείρηση, όπως έχουμε χαλάσει πολλά παιχνίδια και παγίδες. Όσο προστατεύουμε την ενότητα, την αλληλεγγύη και την αδελφότητά μας, κανένα σενάριο δεν μπορεί να εμποδίσει τη χώρα μας να επιτύχει τους στόχους της, ούτε να χαλάσει την ενότητα του έθνους μας», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Τουρκία βρισκόταν σε ένα σημείο που οι μαφιόζοι, οι δήθεν νονοί, που έπαιρναν πολύ φανταχτερά παρατσούκλια ήταν παντού και έκαναν κουμάντο. Εμείς την Τουρκία την έχουμε φέρει σε ένα σημείο που ισχύει μόνο η δικαιοσύνη και τίποτα άλλο δεν ισχύει. Το έθνος μας βλέπει και γνωρίζει ποιος περπατά δίπλα στο οργανωμένο έγκλημα και τις τρομοκρατικές οργανώσεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ