Ερντογάν: Δίνει οδηγίες στους Έλληνες… τι να ψηφίσουν

Ξεπέρασε ξανά τα όρια ο Ερντογάν, αφού συνεχίζοντας το σημερινό κρεσέντο των ανθελληνικών δηλώσεών του, τώρα καλεί τους Έλληνες να καταψηφίσουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η παρέμβασή του στην ελληνική πολιτική σκηνή, ήρθε μετά τις δηλώσεις του για νταηλίκια και Μικρασιατική Καταστροφή, από το Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας της Κωνσταντινούπολης, ο Ερντογάν δήλωσε:

«Είναι μια πραγματικότητα ότι ο γείτονας μας στο Αιγαίο πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο μαζί μας. Γι αυτό στους στρατηγικούς υπολογισμούς της Τουρκίας έχει την θέση που του αναλογεί. Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει το μήνυμα και το μάθημα μέσω της δημοκρατικής οδού, στους κυβερνώντες του που τρέχουν πίσω από περιπέτειες οι οποίες θα φέρουν ένα καταστροφικό τέλος για τον ελληνικό λαό».

Αναφερόμενος στην Ελλάδα, ο Ερντογάν είχε νωρίτερα δηλώσει: «Σε όσους μας επιτίθενται μας συνέχεια στον εναέριο χώρο μας, δίνουμε το απαραίτητο μάθημα εκεί που πρέπει κυρίως με την πολεμική μας αεροπορία κ θα συνεχίσουμε να το κάνουμε Kανείς δεν πρέπει να έχει καμία αμφιβολία ότι θα προστατεύσουμε τα χερσαία, θαλάσσια και εναέρια σύνορά μας στη Δύση, χωρίς να κάνουμε την παραμικρή παραχώρηση στα δικαιώματά μας στο Αιγαίο και αξιοποιώντας πλήρως τις ευκαιρίες που μας δίνουν οι διεθνείς συμφωνίες».

Μάλιστα σχολιάζοντας τις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης, ο Τούρκος πρόεδρος, νωρίτερα σήμερα είχε δηλώσει: «Αντί να λύσουν τις μεταξύ μας διαφορές με διάλογο και διαπραγμάτευση, κρύβονται κάτω από τις φούστες άλλων και συνιστούμε στην διοίκηση της Ελλάδας η οποία προσπαθεί να πουλήσει νταηλίκι , να πάρει ένα μάθημα τόσο από τις εξελίξεις στην περιοχή μας όσο και από τα γεγονότα πριν από ένα αιώνα».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.