«Επιτρέπεται να είμαι τόσο χαρούμενη;» – Πανηγύρισε παρουσιάστρια του BBC για την αποχώρηση Τζόνσον από την κούρσα για την πρωθυπουργία

Οργή πυροδότησε μια παρουσιάστρια του BBC, η οποία εμφανίστηκε να πανηγυρίζει με την είδηση ότι ο Μπόρις Τζόνσον παραιτήθηκε από την κούρσα για την ηγεσία των Τόρις, λέγοντας: «Μου επιτρέπεται να είμαι τόσο χαρούμενη; Λοιπόν, είμαι».

Αγανακτισμένοι τηλεθεατές ζητούν από τη ρυθμιστική αρχή Ofcom να αναλάβει δράση και πρωτοβουλίες για το σχόλιο της Martine Croxall στην εκπομπή BBC «The Papers» χθες το βράδυ, την ώρα που το δίκτυο δέχεται κριτική σχετικά με την αμεροληψία των ρεπόρτερ του.

Η εκπομπή προβλήθηκε λίγα λεπτά αφού ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την υποψηφιότητά του για πρωθυπουργός, παρόλο που ισχυρίστηκε ότι έχει την υποστήριξη περισσότερων από 100 βουλευτών.

Η απροσδόκητη αποχώρηση του Μπόρις Τζόνσον από την κούρσα διαδοχής της Λιζ Τρας οδήγησε τις εφημερίδες να αλλάξουν τα πρωτοσέλιδά τους αργά το βράδυ της Κυριακής.

Μετά την ανακοίνωση, η Croxall εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη στον τηλεοπτικό αέρα προκειμένου να παρουσιάσει την εκπομπή της. Με αστραφτερό χαμόγελο, είπε: «Λοιπόν, όλα αυτά είναι πολύ συναρπαστικά, δεν είναι; Γεια σας, ας κοιτάξουμε τα όσα θα γράψουν αύριο οι εφημερίδες. Επιτρέπεται να είμαι τόσο χαρούμενη; Λοιπόν, είμαι».

Το BBC δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια δήλωση σχετικά με τα όσα είπε η παρουσιάστρια.

Το απόσπασμα από το σχόλιο της παρουσιάστριας γρήγορα έγινε viral στα social media.

bbc

bbc

bbc

bbc

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ