Εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο υπαλλήλου του ελληνικού προξενείου στη Σμύρνη

Μία ημέρα έπειτα από την επίθεση από αγνώστους που δέχθηκε αυτοκίνητο υπαλλήλου του ελληνικού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο υπαλλήλου του ελληνικού προξενείου στη Σμύρνη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή το όχημα δεν ήταν παρκαρισμένο σε θέση έξω από το προξενείο, αλλά σε άλλη γειτονιάς της Σμύρνης.

Οι πρώτες ενδείξεις, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, δείχνουν εμπρησμό, αλλά σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ δεν είναι ξεκάθαρο αν οι αιτίες του εμπρησμού του αυτοκινήτου σχετίζονται με το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης εργάζεται στο ελληνικό προξενείο.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο, επίθεση από αγνώστους δέχθηκε αυτοκίνητο υπαλλήλου του ελληνικού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη. Δεν βρισκόταν κάποιος στο εσωτερικό του αμαξιού την ώρα της επίθεσης και ακόμη παραμένει άγνωστο αν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα πίσω από την επίθεση. Ωστόσο, οι εκτεταμένες ζημιές δείχνουν ότι κάποιοι είχαν σκοπό να προκαλέσουν βλάβη στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο που είχε διπλωματικές πινακίδες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ