Ελληνοτουρκικά: Φουλ επίθεση στον Τζέφρι Πάιατ από τη “Milliyet” – Η ΦΩΤΟ από την Ελλάδα που ενόχλησε τους Τούρκους

Επίθεση” στον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Παϊάτ εξαπολύει ο τουρκικός Τύπος με αφορμή την παρουσία του στην Ανδραβίδα για την πολυεθνική άσκηση «Ηνίοχος 21». Αρχικά, η φιλοκυβενητική εφημερίδα, “Milliyet”, στο ρεπορτάζ της παρουσιάζει πληροφορίες περί της άσκησης, την οποία θεωρεί προκλητική κατηγορώντας, μάλιστα, την Ελλάδα ότι παρουσιάζει την Τουρκία ως στόχο στα σενάρια της άσκησης, για να σπεύσει στη συνέχεια να επιτεθεί στον κ. Παϊάτ για την ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Είδηση του τελευταίου λεπτού: Σκανδαλώδη πόζα μέσα στο κόκπιτ! Την ανήρτησε και στον λογαριασμό του στο Twitter» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της “Milliyet” για τη φωτογραφία που ανήρτησε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα και ήταν από την πτήση που πραγματοποίησε με μαχητικό F-16 στο πλαίσιο της Ημέρας Διακεκριμένων Επισκεπτών της άσκησης «Ηνίοχος 21». Στο ίδιο ρεπορτάζ, ταυτόχρονα, ο κ. Πάιατ χαρακτηρίζεται «φιλέλληνας» ο οποίος δήλωσε νωρίτερα ότι με περηφάνια οι ΗΠΑ συμμετέχουν, με την Ελλάδα και άλλες 6 χώρες, στην πολυεθνική διακλαδική άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ 21», «αναδεικνύοντας τη μοναδική γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας και την αναπτυσσόμενη αμυντική μας συνεργασία που συνεχίζει να φτάνει σε νέα ύψη».

Ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι: «Ευχαριστώ τη Διοίκηση των Αμερικανικών Αεροπορικών Δυνάμεων Ευρώπης και Αφρικής που μου έδειξε τη συγκλονιστική θέα της Ελλάδας από το πιλοτήριο ενός F-16».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ