Έλληνας Βουλευτής στην Αλβανία για Μπελέρη: «Το καθεστώς Ράμα κάνει τα πάντα για να μην κερδίσει» λέει στο enikos.gr

Για τις προσπάθειες που έχει κάνει το καθεστώς Ράμα κατά του Έλληνα υποψήφιου δημάρχου, Φρέντι Μπελέρη, μίλησε στο enikos.gr ο Έλληνας βουλευτής στο αλβανικό κοινοβούλιο, Βαγγέλης Ντούλε.

Αλβανία: Προφυλακίστηκε ο Φρέντι Μπελέρης

του Μίλτου Σακελλάρη

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο το πρωτοδικείο Αυλώνας στην Αλβανία αποφάσισε την προφυλάκιση του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη και την μεταφορά του στις φυλακές των Τιράνων.

Σήμερα η δίκη Μπελέρη στον Αυλώνα – Αποθεώθηκε η κόρη του σε συγκέντρωση – ΒΙΝΤΕΟ

«Ήταν η τελευταία πράξη της άθλιας παράστασης του Αλβανού πρωθυπουργού κατά του Φρέντι Μπελέρη, του υποψηφίου της Ομόνοιας και όλης της ενωμένης αντιπολίτευσης. Προηγήθηκε μία εβδομάδα, συκοφαντήσεων και προσβολών σε όλες τις προεκλογικές του ομιλίες. Όπως και σε κάθε του εμφάνιση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ντούλε.

«Ήταν στα κρατητήρια. Δεν υπάρχουν τα στοιχεία που υποστηρίζουν. Θα μπορεί να είναι κανονικά υποψήφιος. Θα ισχύει και θα τρέχει η υποψηφιότητα. Δεν μπορεί να στερηθεί του δικαιώματος, αν δεν τελεσιδικήσει κάποια δικαστική απόφαση σε βάρος του. Ο στόχος που γίνονται όλες αυτές οι κινήσεις είναι να περιορίσουν τις τελευταίες κρίσιμες στιγμές τη φυσική παρουσία του υποψηφίου» τόνισε στο enikos.gr ο Έλληνας Βουλευτής.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για σύλληψη Μπελέρη: Καλούμε τις αρχές να επιβάλλουν τους νόμους δίκαια και ισότιμα

«Θέλουν να εκφοβίσουν τους Χειμαρριώτες και να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας για τους Έλληνες που θα ταξιδέψουν από την Αθήνα. Το αποτέλεσμα θα είναι εις βάρος του Έντι Ράμα. Το κύριο ζήτημα εδώ είναι το ιδιοκτησιακό. Ο πρωθυπουργός της χώρας με αυθαίρετες παράνομες αποφάσεις αλλοιώνει το ιδιοκτησιακό καθεστώς εις βάρος των νόμιμων ιδιοκτητών, ως επί το πλείστον, ελληνικής καταγωγής» κατέληξε ο κ. Ντούλε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ