Εκτελεστές σκότωσαν τον λάθος στόχο – Η ηρωική μητέρα θυσιάστηκε για την κόρη της – ΦΩΤΟ

Μία γυναίκα από τη Λουιζιάνα έπεσε νεκρή από τρεις εκτελεστές που πλήρωσε ο, κατηγορούμενος για τον βιασμό της ανιψιάς του, αδελφός της. Η γυναίκα προσποιήθηκε ότι είναι η κόρη της για να σώσει τη ζωή του παιδιού της, όπως είπαν οι αρμόδιοι αξιωματούχοι. Η 34χρονη Μπρίτανι Κορμιέρ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στις 13 Ιανουαρίου μαζί με την 37χρονη γειτόνισσά της. Χόουπ Νίτλετον, που την επισκεπτόταν τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης, σύμφωνα με τον σερίφη της περιοχής. Οι αστυνομικοί γρήγορα επικέντρωσαν τις έρευνές τους στον αδελφό της γυναίκας, Μπο Κορμιέρ, καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα και κατηγορούμενο για τον βιασμό της ανιψιάς του., όπως είπε ο σερίφης. Κατηγορήθηκε ότι προσέλαβε δύο φίλους να σκοτώσουν το κορίτσι ενώ τον βοήθησαν να ξεφύγει από την επιτήρηση καθώς σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο, που μετά εγκαταλείφθηκε, ήταν μαζί τους για την εκτέλεση της ανιψιάς.

Όταν οι εκτελεστές πυροβόλησαν την Μπρίτανι, εκείνη προσποιείτο ότι ήταν ο στόχος της, ενώ η κόρη της και η θετή κόρη της κρύβοντας σε ντουλάπα, σύμφωνα με τον σερίφη. “Η Μπρίτανι Κορμιέρ δολοφονήθηκε καθώς είπε στον εκτελεστή της ότι ήταν το θύμα του βιασμού, προφανώς για να σώσει τη ζωή του πραγματικού θύματος”. Η Νίτλετον δέχθηκε θανάσιμους πυροβολισμούς όταν προσπάθησε να αποκρούσει τους εκτελεστές. Όπως είπε φίλη της σε τοπική εφημερίδα, η Μπρίτανι ήταν μια μαμά που θα έκανε τα πάντα για τα παιδιά της. “Αλλά σε τέτοιο σημείο; Ποτέ δεν θα πίστευα ότι θα έφθανε μέχρι εκεί” .

Ο εισαγγελέας είπε ότι ο Κορμιέρ γρήγορα θεωρήθηκε ύποπτος επειδή υπήρχε ήδη μία “ισχυρή” υπόθεση βιασμού εναντίον του κάτι που του έδινε το κίνητρο. Οι επίσης ύποπτοι, ο 25χρονος Άντριου Έσκιν και ο 22χρονος Ντάλβιν Γουίλσον αργότερα ομολόγησαν ότι τους πλήρωσε για να σκοτώσουν την ανιψιά του. Και οι τρεις κρατούνται με εγγύηση 2 εκατ. δολαρίων αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για πρώτου βαθμού φόνο για τις δύο γυναίκες. Ο εισαγγελέας της περιφέρειας σημείωσε ότι σίγουρα είναι στο τραπέζι η θανατική ποινή. Ο Κορμιέρ που έχει καταδικαστεί ήδη για σεξουαλικά εγκλήματα, κατηγορείται και για βιασμό τρίτου βαθμού για την επίθεση στην ανιψιά του, είπε ο σερίφης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ