Προφυλακιστέος ο 45χρονος που κατηγορείται για δολοφονία σε μπαρ στη Γλυφάδα

Της Άννας Κανδύλη

Στη φυλακή οδηγείται ο 45χρονος αλβανικής καταγωγής , ο οποίος κατηγορείται για την αιματηρή επίθεση σε μπαρ στη Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2017 με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες.

Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ενώ το όνομά του είχε εμπλακεί στο παρελθόν και σε άλλες υποθέσεις ανθρωποκτονιών και ληστειών,

Συνελήφθη μετά από τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας πριν από λίγες ημέρες στη Λαμία σε τζιπ που επέβαινε με συνεπιβάτες τον διαβόητο βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού, και έναν ακόμα άνδρα που έχει κατά το παρελθόν απασχολήσει τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 45χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τους πυροβολισμούς στη Γλυφάδα.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προφυλακιστέο.

“Ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και έχει δηλώσει μάρτυρες για να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης”, δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Χρήστος Μαυρομμάτης. Ο επίσης συνήγορός του, Σταύρος Γεωργόπουλος σημείωσε από την πλευρά του ότι “είναι μια άδικη εξέλιξη της υπόθεσης. Λίμναζε η δικογραφία από το 2018. Δεν ξέρουμε γιατί ενεργοποιήθηκε η έρευνα τρία χρόνια μετά. Ένας άνθρωπος μπήκε άδικα στη φυλακή.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ