Εισβολή στο Καπιτώλιο: Συνελήφθη ο άνδρας που κάθισε στο γραφείο της Πελόζι

Ο ταραχοποιός που φάνηκε χαρούμενος καθώς καθόταν στο γραφείο της Νάνσι Πέλοζι στο Καπιτώλιο και έβγαλε και φωτογραφίες μάλιστα από την εισβολή συνελήφθη. Ο άνδρας κάθισε στο γραφείο και έψαξε και την αλληλογραφία της.

Ο Ρίτσαρντ Μπάρνετ, ο οποίος “πιάστηκε” στην φωτογραφία που έγινε viral να… χαλαρώνει στο εν λόγω γραφείο, βάζοντας τα πόδια πάνω και βγάζοντας αρκετές selfie, ενώ εκείνος και αρκετοί άλλοι έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, μπήκαν στο Καπιτώλιο και προκάλεσαν διάφορες καταστροφές.

Το γραφείο του σερίφη του Αρκάνσας έδωσε στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία από τη σύλληψη. Ο Μπάρνετ, 60 ετών, αντιμετωπίζει ομοσπονδιακές κατηγορίες όπως βίαιη είσοδο, κλοπή δημόσιας περιουσίας, απρεπή συμπεριφορά και για την είσοδο και παραμονή σε απαγορευμένους χώρους σύμφωνα με το CNN. Επιπροσθέτως, εκτός από την εισβολή στο κτίριο και την διάρρηξη του γραφείου, ο Μπαρνέτ έκλεψε και μια επιστολή από την Πελόζι που προοριζόταν για τον Μπιλ Λονγκ. “Οι σοκαριστικές εικόνες του Μπαρνέτ με τις μπότες πάνω στο γραφείο της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων είναι απαράδεκτες” δήλωσε ο Γενικός εισαγγελέας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ