“Είναι μαμάκιας και θα σε κάνω να τον αφήσεις ήσυχο”: Ο δεκάλογος μίας… υπερπροστατευτικής μητέρας

Άναυδη έμεινε μία νεαρή γυναίκα όταν ανακάλυψε πως η μητέρα του φίλου της είχε αναρτήσει στο instagram μία λίστα με κανόνες τους όποιους, όποια κοπέλα ενδιαφερόταν να βγαίνει με τον γιο της, θα έπρεπε να τους ακολουθεί κατά γράμμα. Η 18χρονη Έμμα από τη Λουιζιάνα, ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok τις δέκα εντολές της… πεθεράς.

Στους κανόνες αυτούς περιλαμβάνονται η υποψήφια “νύφη” “να μην βλέπει τον γιο της σαν τραπεζικό μηχάνημα ή να μην εμφανίζεται στο σπίτι της μοιάζοντας με στρίπερ”. Αν παραβιαστεί οποιοσδήποτε κανόνας, η υπερπροστατευτική μητέρα είπε ότι ήξερε πώς να κάνει την κοπέλα του γιου της να φύγει μακριά”.

“Είναι μαμάκιας. Εκτός και αν σου βάλει δαχτυλίδι στο χέρι, η γνώση σου δεν μετρά” ‘αναφερόταν σε έναν κανόνα και σε άλλον σημειωνόταν: “Είναι κύριος. Εγώ τον δίδαξα. Το καλό που σου θέλω είναι να φέρεσαι σαν κυρία και να το αξίζεις”. Η μαμά του αγοριού επίσης έκανε σαφές ότι δεν θα ανεχόταν “καυτά” μηνύματα προσθέτοντας ότι αν έβρισκε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στο τηλέφωνο του γιου της θα έθετε τέλος στη σχέση. “Ξέρω πώς να αποφύγω τη φυλακή. Να ξέρεις πως μπορώ να σε κάνω να φύγεις μακριά”.

Ο δεκάλογος των εντολών ολοκληρωνόταν με την προειδοποίηση πως αν οποιοδήποτε κορίτσι προσπαθήσει με ψέματα να καταφέρει τον γιο της σε γάμο, τότε θα πρέπει να ξέρει ότι θα έχει μια πεθερά από την κόλαση.

“Αν με πονηριά περάσεις όλους αυτούς τους κανόνες και με προσποίηση πάρεις το δαχτυλίδι, θα είμαι κάτι πολύ χειρότερο από τη μητέρα του φίλου σου, θα είμαι η πεθερά σου” έγραφε η γυναίκα. Το βίντεο της κοπέλας έγινε viral και οι χρήστες σοκαρίστηκαν από τη στάση της μητέρας στην ερωτική ζωή του γιου της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ