Εικόνες σοκ στην Κίνα – Καραμπόλα με πάνω από 200 οχήματα σε γέφυρα λόγω ομίχλης

Καραμπόλα πάνω από 200 οχημάτων έγινε σήμερα σε γέφυρα στην πόλη Τζενγκτζόου της Κίνας, που είχε βυθιστεί στην ομίχλη. Σύμφωνα με διασώστες και το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του. Χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν πως ο αριθμός των εμπλεκόμενων οχημάτων είναι διπλάσιος.

Σε φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται αυτοκίνητα και φορτηγά τρακαρισμένα στην γέφυρα Τζενγκσίν Χουανγκέ. Σε εικόνα από τις κάμερες του CCTV φαίνονται αυτοκίνητα να βρίσκονται πάνω σε άλλα. «Είναι πολύ τρομακτικό. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ, δεν νομίζω ότι μπορούμε να φύγουμε από τη γέφυρα», ακούγεται κάποιος να λέει σε ένα σύντομο βίντεο.

Πολλοί από τους τραυματίες εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και η πυροσβεστική έστειλε 11 οχήματα και 66 πυροσβέστες για να βοηθήσουν, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

 

Η ορατότητα σε πολλές περιοχές περιοριζόταν σε λιγότερα από 500 μέτρα σήμερα το πρωί και μερικές φορές στα 200 μέτρα, ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία.

Το CCTV μετέδωσε ότι πολλές συγκρούσεις σημειώθηκαν μεταξύ διερχόμενων αυτοκινήτων και στις δύο κατευθύνσεις της γέφυρας, η οποία αποτελεί κύρια διάβαση του Κίτρινου Ποταμού.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ