Είδε τον βομβιστή λίγο πριν από την έκρηξη

Είδε τον βομβιστή λίγο πριν από την έκρηξη

 

Ήταν 15 Απριλίου, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι όταν ο Τζεφ Μπάουμαν περιμένε μαζί με το υπόλοιπο πλήθος την κοπέλα του να τερματίσει στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Ένας άνδρας, ο οποίος φορούσε καπέλο,γυαλιά και ένα μαύρο μπουφάν πάνω από ένα φούτερ με κουκούλα, κοίταξε τον Τζεφ στα μάτια και άφησε μία τσάντα στα πόδια του, λέει ο αδελφός του Τζεφ Μπάουμαν, Κριςμιλώντας στο Bloomberg.

2,5 λεπτά αργότερα η τσάντα εξερράγη, ακρωτηριάζοντας το πόδι το Τζεφ. Η φωτογραφία του 27χρονου να αιμορραγεί πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι έκανε το γύρο του κόσμου.

“Ξύπνησε από την βαριά νάρκωση, ζήτησε ένα χαρτί και ένα στυλό και έγραψε ΄σάκο, είδα τον άνδρα,με κοίταξε’ ” ανέφερε ο Κρις.

Αυτές οι λέξεις μπορεί να βοήθησαν τις Αρχές να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών, αναφέρει το πρακτορείο. 

Αν και βρίσκεται ακόμα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ο Τζεφ έδωσε στο FBI μια περιγραφή του ανθρώπου που αντίκρυσε, όπως είπε ο αδελφός του, προσθέτοντας ότι οι πληροφορίες αυτές βοήθησαν τις Αρχές να περιορίσουν τις ώρες του βίντεο που εξέταζαν. 

Πάντως ένας εκπρόσωπος του FBI στην Ουάσιγκτον, αρνήθηκε να σχολιάσει συγκεκριμένα στοιχεία της έρευνας.Δύο άλλοι πράκτορες του FBI επίσης αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν το γεγονός.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ