eBay: Ποιες βιντεοκασέτες πωλούνται «χρυσάφι» – Χιλιάδες ευρώ σε δημοπρασίες

Ανάρπαστες έχουν γίνει στο διαδίκτυο οι παλιές βιντεοκασέτες. Συγκεκριμένα υπάρχουν βιντεοκασέτες που φτάνουν να πωλούνται έως και 18.000 ευρώ στο eBay.

eBay: Οι κορυφαίες γιορτινές προτιμήσεις των Ελλήνων τα Χριστούγεννα

Συλλέκτες δίνουν εκατοντάδες ευρώ για να αποκτήσουν μία βιντεοκασέτα με κινούμενα σχέδια αλλά και παλιές κλασικές ταινίες. Για παράδειγμα μία σπάνια έκδοση της παιδικής ταινίας «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας» της Disney έχει τεθεί προς πώληση για 17.000 ευρώ με 108 υποψήφιους αγοραστές.

Άλλες κλασικές παιδικές ταινίες της Disney που δημοπρατούνται είναι «Η μικρή γοργόνα» με αρχική τιμή πώλησης τα 7.000 ευρώ και ο «Αλαντίν» με 6.000 ευρώ.

Έβγαλε τη σύντροφό του προς πώληση στο eBay και έπαθε σοκ με τις προσφορές – ΦΩΤΟ

Τον περασμένο Ιούνιο καταγράφηκε η πιο ακριβή πώληση βιντεοκασέτας. Χρήστης έδωσε 70.000 ευρώ για να αποκτήσει την βιντεοκασέτα της ταινίας «Επιστροφή στο Μέλλον» του 1985.

Υπάρχουν αναφορές ότι μία βιντεοκασέτα της ταινίας «Εξολοθρευτής» έφτασε να πουληθεί σε δημοπρασία προς 430.000 ευρώ, καθώς ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Όσο καλύτερη είναι η βιντεοκασέτα, δηλαδή αν είναι ακόμη στο πλαστικό κάλυμα της ή αν έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα, τόσο μεγαλύτερη είναι και η τιμή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ