Διάλειμμα από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα για Ουίλιαμ και Κέιτ – Τι συμβαίνει στα Ανάκτορα

Επιβαρυμμένοι από τα καθήκοντά τους μετά το Megxit είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον καθώς οι ίδιοι ανέλαβαν και αρκετές από τις υποχρεώσεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ παράλληλα με αυτές της βασίλισσας.

Γι’ αυτό με την άδεια της βασίλισσας, το ζεύγος πήρε ένα ολιγοήμερο διάλειμμα από τα καθήκοντά του για να περάσει περισσότερο χρόνο με τα τρία του παιδιά.

Η άδεια αυτή είναι από τις 17-21 Φεβρουαρίου, ημέρες που έχουν διάλειμμα και από το σχολείο ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ προσπαθούν να ρίξουν ρυθμούς και να χαλαρώσουν από το πολυάσχολο πρόγραμμά τους ώστε να έχουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον 22 μηνών πρίγκιπα Λουίς.

Παρά το βαρύ πρόγραμμα και των δύο, πηγή ανέφερε στο US Weekly ότι ο μεταξύ τους δεσμός έγινε ακόμη πιο ισχυρός αν και όλοι περίμεναν ότι οι πολλές υποχρεώσεις θα τους απομάκρυναν. Ωστόσο, οι δυο τους δείχνουν να στηρίζονται περισσότερο από ποτέ ο ένας στον άλλον βρίσκοντας το δικό τους καταφύγιο. Καθώς ο Ουίλιαμ είχε απομακρυνθεί από τον αδερφό του Χάρι, έμαθε να βασίζεται στη σύζυγό του με την οποία συζητεί πλέον τα πάντα και της εμπιστεύεται τα πάντα, επεσήμανε η πηγή στο αμερικανικό περιοδικό. Ο πρίγκιπας Χάρι από την πλευρά του πηγαίνει σε θεραπεία παράλληλα με τη βοήθεια της συζύγου του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ