Δεν κάλεσε τον αδελφό του στο γάμο γιατί φοβήθηκε ότι θα… του “κλέψει” τη δόξα

Ένας 28χρονος πήρε την απόφαση να ζητήσει από τον αδελφό του να μην παρευρεθεί στον γάμο του καθώς φοβήθηκε ότι θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής των καλεσμένων.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο άνδρας που πιστεύεται ότι είναι από τις ΗΠΑ θέλοντας να δικαιολογήσει την πράξη του έγραψε στο Reddit ότι ο αδελφός του του έστειλε μία φωτογραφία ενός μονόπετρου και πως όταν τον ρώτησε πότε σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του εκείνος του απάντησε ότι το πιθανότερο είναι να το κάνει κατά τη διάρκεια του γάμου του.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο 28χρονος του ζήτησε να μην το κάνει λέγοντας του ότι είναι μια κίνηση πολύ προσβλητική τόσο για τον ίδιο όσο και για τη μέλλουσα σύζυγό του, καθώς το επίκεντρο της προσοχής σε έναν γάμο πρέπει να είναι το ζευγάρι. Εκείνος του είπε πως το θεωρεί καλή ιδέα καθώς όλοι οι συγγενείς τους θα είναι συγκεντρωμένοι στο ίδιο μέρος. Τότε ο 28χρονος του είπε πως εάν δεν αλλάξει γνώμη θα αναγκαστεί να του απαγορεύσει να παρευρεθεί στον γάμο κάτι που στη συνέχεια όντως και έπραξε.

Όταν οι γονείς τους ενημερώθηκαν για την απόφαση του 28χρονου έγιναν έξαλλοι.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ