«Χρειάζομαι επειγόντως φίλους» – Το βίντεο που τρέλανε το TikTok

Ένα ζευγάρι από το Τέξας συγκέντρωσε σχεδόν 40.000 δολάρια για ένα αγόρι που δεχόταν εκφοβισμό και που χτύπησε την πόρτα τους αναζητώντας φίλους σε μια σπαρακτική στιγμή που καταγράφηκε από μια κάμερα στο κουδούνι του σπιτιού τους. Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok δείχνει τον Shayden Walker να χτυπά την πόρτα των γειτόνων του και να λέει «χρειάζομαι επειγόντως μερικούς φίλους».

Ο Brennan Ray και ο Angell Hammersmith ξεκίνησαν το GoFundMe την περασμένη Τετάρτη, ελπίζοντας να κάνουν καλύτερο το καλοκαίρι του Shayden Walker αφού ο Ray δημοσίευσε το βίντεο.  Έδειχνε το αγόρι να πλησιάζει το σπίτι τους στο Amarillo και να ρωτά αν γνωρίζουν παιδιά ηλικίας μεταξύ 11 και 12 ετών επειδή «χρειάζεται επειγόντως φίλους».

Ο Walker, φορώντας ένα μπλουζάκι του Jaws, εξηγεί στη συνέχεια ότι κάποια παιδιά της γειτονιάς τον εκφοβίζουν. «Μπορούσα να ακούσω την αθωότητα και την ευαλωτότητα στη φωνή του», είπε ο Ρέι στην DailyMail.com. «Το μόνο που ήξερα είναι ότι ήθελα να βοηθήσω το παιδί».

Το βίντεο έχει προβληθεί έκτοτε περισσότερες από 66 εκατομμύρια φορές, με τους TikTokers από όλο τον κόσμο να σχολιάζουν ότι ελπίζουν να βρει μερικούς «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ φίλους» σύντομα και να λένε «Ποτέ δεν ήθελα να αγκαλιάσω ένα παιδί τόσο πολύ στη ζωή μου».

@brennanray Its takes 2 seconds to make someones day, you never know what people are going through until you get a chance to talk to them. This young man is well mannered, kind, and brave. So tiktok can we help shayden make some friends???#fyp #bekind #nobullying #love #kindness #letschangetheworld ♬ original sound – Brennan Ray

Στο βίντεο της κάμερας του κουδουνιού της πόρτας που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο την Τετάρτη, ο Ρέι ακούγεται να ρωτά το αγόρι «Τι συμβαίνει φίλε μου;», καθώς ο Γουόκερ πλησιάζει την πόρτα του.

Σε εκείνο το σημείο, το αγόρι απαντά: «Γεια. Ήθελα απλώς να δω αν γνωρίζατε κάποια παιδιά, όπως 11 ή 12 ετών, ίσως, επειδή χρειάζομαι μερικούς φίλους. Τους χρειάζομαι πραγματικά πολύ». Ο Ρέι στη συνέχεια κατεύθυνε τον Γουόκερ σε ένα σπίτι στο δρόμο, όπου είπε ότι ήξερε ότι ζούσαν δύο παιδιά. Αλλά ο Γουόκερ απαντά: «Λοιπόν, χμ, δεν είναι πια φίλοι μου γιατί είναι νταήδες, μου κάνουν bullying».

Στη συνέχεια αποφασίζει να ρωτήσει τον Ρέι αν έχει παιδιά, κάτι που επιβεβαιώνει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, αλλά η κόρη του είναι μόλις δύο ετών.

«Ω, εντάξει, αυτό είναι υπέροχο», απαντά ο Walker με ελπίδα. «Λατρεύω τα δίχρονα για να είμαι ειλικρινής, είναι απλώς τα πιο χαριτωμένα πράγματα που έχω γνωρίσει ποτέ», λέγοντας πως του άρεσε να παίζει με τη μικρότερη αδελφή του όταν ήταν δύο ετών.  Αντίθετα, ο Ρέι υπόσχεται να πει «γεια» στο αγόρι όποτε το βλέπει στην πόλη. «Εντάξει, να έχεις μια καλή μέρα», λέει ο Walker πριν φύγει.

«Ας μαζευτούμε και ας του δείξουμε ότι έχει φίλους» σημειώνει το ζευγάρι. Ο έρανος είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 37.000 δολάρια για το αγόρι και την οικογένειά του προτού η μαμά του Walker ζητήσει να σταματήσουν τις δωρεές την Παρασκευή.

Ο πατριός του Walker λέει τώρα ότι ο Shayden είναι «ένα τελείως διαφορετικό παιδί» από ό,τι ήταν μόλις την περασμένη εβδομάδα, ενώ το νεαρό αγόρι είπε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του πατέρα του στο TikTok ότι «Έχετε αγγίξει την καρδιά μου τόσο πολύ, είναι κυριολεκτικά στην ουσία αυτό που λέω, που θέλω να κλάψω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ