Χορεύοντας με τους λύκους – 26χρονος φροντίζει 320 άγρια ζώα

Ένας 26χρονος φιλόζωος από την Κίνα φροντίζει 320 λύκους σε σταθμό διάσωσης άγριων ζώων στην περιοχή της Εσωτερικής Μογγολίας της χώρας.

Από τότε που ήταν παιδί, ο Wang Nan γοητευόταν από τους λύκους  οπότε όταν του δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί με τα αγαπημένα του ζώα ως ενήλικας, άρπαξε την ευκαιρία. Το 2015, άρχισε να εργάζεται σε ένα καταφύγιο διάσωσης ζώων στο Xilinhot της Εσωτερικής Μογγολίας, φροντίζοντας τραυματισμένους άγριους λύκους, ταΐζοντάς τους, ανατρέφοντάς τους και κερδίζοντας σιγά σιγά την εμπιστοσύνη τους. Με την πάροδο των ετών, η αγέλη των λύκων του αυξήθηκε σε περίπου 320 ζώα, τα οποία φαίνεται να τον θεωρούν φίλο τους.

Σε ένα σύντομο βίντεο που έγινε πρόσφατα viral στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γουάνγκ εξηγεί ότι περνάει κάθε μέρα με τους λύκους, παίζει μαζί τους, τους ταΐζει και ότι θεωρεί τα ζώα τους πιο πιστούς του φίλους. Παρόλο που πολλοί από αυτούς ήρθαν στο σταθμό διάσωσης άγριων ζώων ως άγριοι λύκοι, σταδιακά αποδέχτηκαν τον Wang Nan και πλέον τον θεωρούν έναν από τους δικούς τους.

Ο 26χρονος παραδέχτηκε ότι υπέστη τραυματισμούς κατά τη διάρκεια των χρόνων που προσπαθούσε να πλησιάσει τους λύκους, με πιο σοβαρό ένα δάγκωμα που χρειάστηκε 30 ράμματα. Ο ίδιος θεωρεί ότι ο τραυματισμός ήταν ένα άξιο τίμημα, καθώς ο λύκος που τον δάγκωσε τελικά τον άφησε να τον πλησιάσει, να τον χαϊδέψει και μάλιστα άρχισε να παίζει μαζί του.

Ο Wang Nan δήλωσε ότι οι 320 λύκοι του είναι τα πάντα γι’ αυτόν και ότι ελπίζει να γεράσει φροντίζοντάς τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ