Χορεύτρια των Knicks έβαλε την στολή της νοσοκόμας λόγω κορονοϊού – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η χορεύτρια της ομάδας του NBA, Knicks, Tara Rappleyea, μόλις είδε την έκταση της πανδημίας του κορονοϊού αποφάσισε να φορέσει την στολή της νοσοκόμας και να βοηθήσει στα νοσοκομεία που έκαναν έκκληση για προσωπικό, όσο περισσότερο μπορούσε. Άλλωστε η σεζόν του ΝΒΑ μπήκε στον “πάγο”. Η 27χρονη δεν δίστασε να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης με τις άλλες νοσηλεύτριες και τους γιατρούς.

Πέρα από την καριέρα της στον χορό, η εντυπωσιακή Tara εργαζόταν και σαν νοσοκόμα στη ΜΕΘ, στο Robert Wood Johnson University Hospital στο Νιού Τζέρσεϊ.

“Έμοιαζε σαν να συνέβη μέσα σε ένα βράδυ. Η μονάδα μας πήγε από τους κανονικούς ασθενείς σε αποκλειστικά ασθενείς με COVID” είπε η 27χρονη που έγινε επισήμως νοσοκόμα πριν από δύο χρόνια. Πριν από την κρίση του κορονοϊού, έκανε συνολικά τρεις 12ωρες βάρδιες την εβδομάδα, τώρα εργάζεται πάνω από 60 ώρες την εβδομάδα.

Το νοσοκομείο δεν επιτρέπει κανέναν επισκέπτη και έτσι εκτός από την νοσηλεία των ασθενών, προσπαθεί να διευκολύνει και την επικοινωνία τους με τα αγαπημένα πρόσωπα.

“Συνειδητοποιώ τώρα περισσότερο από ποτέ πόσο σημαντικό είναι για εμένα να έχω ένα λεπτό και να είμαι παρούσα και να κάθομαι με τους ασθενείς μου – ειδικά επειδή μπορούν να δουν μόνο τα μάτια μου λόγω των προστατευτικών στολών – και να κρατώ το χέρι τους και να τους μιλάω. Θέλω να τους δίνω μια αίσθηση ασφάλειας και ανθρώπινης επαφής” τονίζει η 27χρονη.

Πηγή: NY POST

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ