Choi Sung-bong: Αυτοκτόνησε ο 33χρονος σταρ της K-Pop – Τι είπε σε μήνυμα του

Μία νέα αυτοκτονία σημειώθηκε στην μουσική σκηνή της K-pop (κορεάτικης ποπ) μετά τον θάνατο του τραγουδιστή του δημοφιλούς συγκροτήματος Astro, Moonbin πριν από δύο μήνες. Αυτή τη φορά ο 33χρονος ποπ σταρ από την Νότια Κορέα, Choi Sung-bong έβαλε τέλος στην ζωή του, ενώ νωρίτερα είχε ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη του μέσα από το κανάλι του στο YouTube.

Moonbin: Θρήνος στα social media για τον χαμό του αστέρα της k-pop

«Από το 2011 μέχρι σήμερα, λαμβάνω την προσοχή και την αγάπη από τόσους πολλούς ανθρώπους. Σας ευχαριστώ ειλικρινά και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου», είπε ο τραγουδιστής

Νέα τραγωδία στην K-pop: Νεκρός σταρ στα 28 του χρόνια – Τέταρτος θάνατος σε εννέα μήνες -ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη για την απάτη που διέπραξε το 2021 όταν προσποιήθηκε ότι έχει καρκίνο και ζήτησε δωρεές για να ανταπεξέλθει στα έξοδα της θεραπείας. «Λυπάμαι ειλικρινά για τα ανόητά μου λάθη και εκείνους που υπέστησαν, και έχω κάνει επανειλημμένα λάθη», ανέφερε ο 33χρονος.

«Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε επιστρέψει (σ.σ. τα χρήματα) σε όλους όσους ζήτησαν επιστροφή δωρεών. Κοιτάζοντας πίσω, από μικρός, προσπάθησα να απολαμβάνω μια κανονική ζωή, όπως κάθε μέρα εδώ και 10 χρόνια, αλλά τελικά, λυπάμαι. Λυπάμαι ειλικρινά για τους πολλούς ανθρώπους που έχουν πληγεί εξαιτίας μου… Λυπάμαι για τους πολλούς ανθρώπους που με βοήθησαν», κατέληξε ο Choi Sung-bong.

Σοκ στην Κορέα: Νεκρή βρέθηκε σταρ της K-Pop στα 28 της χρόνια – Tα τελευταία βίντεο πριν από τον θάνατό της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Choi Sung-bong έγινε διάσημος με τη συμμετοχή του στο «Korea’s Got Talent» το 2011, όταν κέρδισε τη δεύτερη θέση. Μετά τον διαγωνισμό υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία «Bong Bong».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ