Χάρι – Μέγκαν: Η αστυνομία της Νέας Υόρκης διαψεύδει ότι υπήρχαν συγκρούσεις και τραυματισμοί

Μία διαφορετική εκδοχή των γεγονότων έδωσε το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Υόρκης για το περιστατικό που κατήγγειλε εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι.

Τρόμος για τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ: Επεισοδιακή καταδίωξη από παπαράτσι

Σε ανακοίνωση το Αστυνομικό Τμήμα ανέφερε ότι βοήθησε την ιδιωτική ομάδα ασφαλείας του ζευγαριού καθώς υπήρχαν αρκετοί φωτογράφοι «που έκαναν την μεταφορά τους δύσκολη».

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ έφτασαν στον προορισμό τους και δεν υπήρξαν συγκρούσεις, κλητεύσεις, τραυματισμοί ή συλλήψεις», υπογραμμίζει το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Υόρκης.

Υποβαθμίζεται το γεγονός

Ταυτόχρονα δύο αξιωματούχοι της αστυνομίας υποβάθμισαν το γεγονός. Σύμφωνα με το δίκτυο Sky News δήλωσαν ότι δεν υπήρξε κάποια καταστροφική καταδίωξη και περιέγραψαν χαοτικές σκηνές με το ζευγάρι.

Το αμερικανικό δίκτυο NBC μετέδωσε ότι δεν υπήρξε καταδίωξη απλώς το ζευγάρι μαζί με την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ χρειάστηκε να βρίσκονται για περισσότερο από μία ώρα στο δρόμο για να τους χάσουν οι παπαράτσι.

Νωρίτερα εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι ανέφερε ότι «αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, είχε ως αποτέλεσμα πολλές σχεδόν συγκρούσεις που αφορούσαν άλλους οδηγούς στο δρόμο, πεζούς και δύο αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Χάρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ