Μπόρις Τζόνσον: Συμφωνία με εκδοτικό οίκο για τα απομνημονεύματά του – «Έρχεται» βιβλίο με την ταραχώδη πρωθυπουργία του

Βιβλίο με τα απομνημονεύματά του θα γράψει ο Μπόρις Τζόνσον, καλύπτοντας και την περίοδο της παραμονής του στο «τιμόνι» της Βρετανίας. Το βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού θα εκδοθεί από την HarperCollins.

Φρίκη στις ΗΠΑ: Ένοπλοι σκότωσαν έξι μέλη μιας οικογένειας στην Καλιφόρνια – Μεταξύ των θυμάτων και ένα βρέφος

Όπως δήλωσε η Arabella Pike, διευθύντρια εκδόσεων, «αυτά θα είναι τα απομνημονεύματα ενός πρωθυπουργού, που δεν θα μοιάζουν με κανένα άλλο βιβλίο».

«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Μπόρις Τζόνσον καθώς γράφει τον απολογισμό του για την θητεία του σε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχει δει το Ηνωμένο Βασίλειο τον τελευταίο καιρό», πρόσθεσε.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τι σημαίνει η φράση «βασιλέως ημών γενόμενος» που είπε ο Αρχιεπίσκοπος στην εξόδιο ακολουθία

Δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα έλαβε ο Μπόρις Τζόνσον για το βιβλίο, αλλά άνθρωποι που έχουν γνώση του χώρου είχαν πει στον Guardian, ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα μπορούσε να εξασφαλίσει μία συμφωνία με ποσό εξαψήφιο ή ακόμη και επταψήφιο.

Η πρωθυπουργική θητεία του Τζόνσον χαρακτηρίστηκε από μια σειρά σκανδάλων, από τα δημόσια χρήματα που ξόδεψε για την διακόσμηση του διαμερίσματός του στην Ντάουνινγκ Στριτ μέχρι το Partygate. Ο Τζόνσον εργαζόταν ως δημοσιογράφος πριν γίνει πρωθυπουργός και υπήρχαν εικασίες ότι θα επέστρεφε στη συγγραφή, όταν θα αποχωρούσε -έστω και προσωρινά- από την πολιτική.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογές τον Απρίλιο ή τον Μάιο – Οι δεύτερες κάλπες 4 με 5 εβδομάδες αργότερα

Εργάστηκε ως συντάκτης στο Spectator από το 1999 έως το 2005 και ως αρθρογράφος στην Telegraph. Στο παρελθόν έχει εκδώσει βιβλία, μεταξύ των οποίων και το «The Churchill Factor», ένα μπεστ σέλερ που δημοσιεύτηκε το 2014 για την καριέρα και την επιτυχία του Ουίνστον Τσόρτσιλ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ