Μπόρις Τζόνσον όπως Άρλνοντ Σβαρτσενέγκερ: «Hasta la vista, baby»

Την χάρη του Άρλνοντ Σβαρτσενέγκερ φαίνεται ότι ζήλεψε ο Μπόρις Τζόνσον. Εκτός κι αν ήθελε να στείλει μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος του.

Με θερμό χειροκρότημα χαιρέτισαν οι βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος την ολοκλήρωση της σημερινής παρέμβασης του Μπόρις Τζόνσον στην Βουλή των Κοινοτήτων, κατά την τελευταία του εμφάνιση στην «Ώρα του πρωθυπουργού».

«Βοηθήσαμε, βοήθησα, να βγάλουμε αυτήν την χώρα από την πανδημία και να συμβάλουμε στην διάσωση μίας άλλης χώρας από τον βαρβαρισμό. Και, ειλικρινά, αυτά είναι αρκετά για την πορεία. Αποστολή εξετελέσθη σε μεγάλο βαθμό», είπε.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εδώ και hasta la vista, baby», κατέληξε.

Η τελευταία φράση είναι δανεισμένη από την ταινία «Εξολοθρευτής 2» και σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «εις το επανιδείν». Μάλλον σαν απειλή ακούστηκε, όπως ανέφεραν τα πρώτα σχόλια…

Νωρίτερα, όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κιρ Στάρμερ τον εγκάλεσε κάνοντάς του ερώτηση για την ματαίωση από το Sky News του τηλεοπτικού ντιμπέιτ μεταξύ των διεκδικητών της ηγεσίας των Τόρις, ο Μπόρις Τζόνσον απάντησε προκαλώντας τα γέλια των βουλευτών: «Ε λοιπόν, δεν παρακολουθώ από πολύ κοντά το θέμα».

Ωστόσο, εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία για να δώσει «λίγες συμβουλές» σε αυτόν που θα τον διαδεχθεί στην Ντάουνινγκ Στριτ: «Παραμείνετε κοντά στους Αμερικανούς, υποστηρίξτε τους Ουκρανούς, αγωνιστείτε για την ελευθερία και την δημοκρατία παντού. Μειώστε τους φόρους και απορυθμίστε όπου μπορείτε για να κάνετε αυτήν την χώρα τον καλύτερο τόπο για να ζήσει και να επενδύσει κανείς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ