Live Μακάμπι – Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για τον αποψινό αγώνα στο Ισραήλ

Στη μάχη του Champions League ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την  Μακάμπι Χάιφα (20/07, 20.00, Cosmote Sport1) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και όχι στο Ισραήλ, αποφάσισε να μην φανερώσει τις προθέσεις του. Ο Πορτογάλος που θέλει να αιφνιδιάσει τους Ισραηλινούς φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα αν και στο μυαλό του έχει και κάποιες εκπλήξεις.

Οι «κλειδωμένες» θέσεις της 11άδας είναι επτά με τους Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, Βρσάλικο, Ρέαμπτσιουκ στα άκρα της άμυνας, Αγκιμπού Καμαρά στο κέντρο, Μασούρα και Ζινκερνάγκελ στα άκρα της επίθεσης και φυσικά τον Ελ Αραμπί.

Για το κέντρο της άμυνας, το δίδυμο Σισέ – Παπασταθόπουλος μοιάζει να έχει «κλειδώσει» αν και τη μία θέση εκ των δύο θέσεων διεκδικεί και ο Κώστας Μανωλάς.

Για τις θέσεις «6» και «8» Εμβιλά και Μαντί Καμάρα μοιάζουν σίγουροι με τους Κανέ και Μπουχουλάκη να αποτελούν τα αουτσάιντερ για να ξεκινήσουν τον αγώνα.

Με τη νέα φανέλα απόψε στο Ισραήλ

Πριν από λίγο, ο Ολυμπιακός αποκάλυψε τη νέα φανέλα του για τα εκτός έδρας ματς με το μπλε να κυριαρχεί και στον ώμο να ξεχωρίζουν οι πορτοκαλί λεπτομέρειες. Η νέα φανέλα θα κάνει ντεμπούτο απόψε στο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ