Μπόρις Τζόνσον: Κάνει διακοπές στην Κάρυστο, ενώ αδειάζουν την Downing Street από τα πράγματά του

Στην Κάρυστο συνεχίζουν τις διακοπές τους ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ενώ στο Λονδίνο φορτηγά αδειάζουν την Ντάουνινγκ Στρητ και οι αντίπαλοί του τον κατηγορούν ότι ηγείται μιας κυβέρνησης φάντασμα.

Ο Τζόνσον σε εστιατόριο στην Κάρυστο

Στον αντίποδα ωστόσο, πάντα σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, οι σύμμαχοι του Τζόνσον διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει “εγκαταλείψει” και ότι συνεχίζει να εργάζεται, ακόμα και από τις διακοπές του.


Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι το ζεύγος Τζόνσον πρόσφατα επέστρεψε από το ταξίδι του μέλιτος και ότι οι φωτογραφίες που έχει στη διάθεσή της τον δείχνουν να καλοπερνάει σε εστιατόριο δίπλα στο γαλάζιο Αιγαίο. Είναι οι δεύτερες διακοπές σε διάστημα δύο εβδομάδων, αφού μόλις επέστρεψαν από τη Σλοβενία, και τις απολαμβάνουν, την ώρα που στην πατρίδα, οι πολίτες αντιμετωπίζουν έναν φαύλο κύκλο αυξήσεων τόσο των τιμών ενέργειας όσο και του πληθωρισμού, γράφει η εφημερίδα.


Εντωμεταξύ στο Ουέστμίνστερ, δύο φορτηγά έχουν σταθμεύσει έξω από το 10 της Ντάουνινγκ Στρητ, με το προσωπικό να αδειάζει την πρωθυπουργική κατοικία και τα στελέχη της να επιβεβαιώνουν ότι ετοιμάζονται για την μετάβαση στον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ