Μπορεί ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ να ενώσει ξανά Χάρι και Ουίλιαμ;

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο αδελφός του, Χάρι, θα μπορούσαν να περπατήσουν δίπλα-δίπλα πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ στην κηδεία της την επόμενη εβδομάδα σε μια πιθανή βασιλική εκεχειρία, σύμφωνα με την Dailymail.

Λίγα 24ωρα αφότου ο Πρίγκιπας της Ουαλίας πρόσφερε στον αδελφό του ένα «κλαδί ελιάς» προσκαλώντας τον σε μια βόλτα για να συναντήσει τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το Windsor, υπάρχει μια πρόταση στο τραπέζι να παραμερίσουν τις διαφορές τους κατά τη διάρκεια του εθνικού πένθους.

Η μορφή που θα λάβει η εκεχειρία στην υπηρεσία της βασίλισσας τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, μένει να φανεί, με αναφορές να υποδηλώνουν ότι ο πρίγκιπας Άντριου πρόκειται επίσης να παίξει βασικό ρόλο παρά τις διαμάχες τα τελευταία χρόνια.

Ο Δούκας της Υόρκης αναμένεται να ενωθεί με την οικογένειά του, με πηγές να λένε ότι θα ήταν δύσκολο να αποκλειστεί σε μια τέτοια συνθήκη.

Ωστόσο, παρά αυτή την προφανή “αναστολή” για τον έκπτωτο πρίγκιπα, δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος επιστροφής στη δημόσια ζωή γι ‘αυτόν, με τον βασιλιά και τον πρίγκιπα της Ουαλίας να έχουν δηλώσει προηγουμένως ότι δεν θα είχε επίσημο ρόλο κατά τη διάρκεια της βασιλείας τους.

Ο Χάρι και η Μέγκαν μπορεί να φέρουν και τα παιδιά τους για την κηδεία της βασίλισσας

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ενδέχεται να φέρουν με πτήση τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία της βασίλισσας.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επιβεβαίωσαν ότι θα παραμείνουν στη Βρετανία μέχρι το τέλος της περιόδου του βασιλικού πένθους, η οποία ολοκληρώνεται επτά ημέρες μετά την κηδεία στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, τα παιδιά του ζευγαριού, ο Archie, τριών ετών, και η Lilibet, ενός έτους, παραμένουν στην Καλιφόρνια με τη μητέρα της Μέγκαν, Doria Ragland, και έχουν ήδη περάσει περισσότερο από μια εβδομάδα χωριστά από τους γονείς τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ