Μπόμπιρας κάνει photobombing στην βασίλισσα Καμίλα – Αστείο βίντεο

Η βασίλισσα Καμίλα είναι μία γυναίκα που έχει αίσθηση του χιούμορ. Έτσι όταν ένας μπόμπιρας διέκοψε την επίσκεψη της στην Ιρλανδία και στάθηκε μπροστά στους φωτογράφους εκείνη άρχισε να χαμογελάει και να αστειεύεται.

Βασιλιάς Κάρολος: Το νέο μήνυμά του – «Θα συνεχίσω να σας υπηρετώ όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου»

Η 76χρονη βασίλισσα ξεκίνησε την δεύτερη μέρα του ταξιδιού της στη Βόρεια Ιρλανδία και επισκέφθηκε τοπικά καταστήματα στο Μπέλφαστ.

Η Καμίλα δεν μπορούσε παρά να χαμογελάσει καθώς ο μικρός Fitzwilliam Corrie-Salmon πόζαρε με χάρη μπροστά στον φακό, ενώ ο πατέρας του, συνιδιοκτήτης του φούρνου Knotts, συνομιλούσε με τη σύζυγο του βασιλιά Καρόλου.

H βασίλισσα Καμίλα έγινε Barbie – «Φαίνομαι 50 χρόνια νεότερη» είπε γελώντας

Το νήπιο φορούσε ένα μικροσκοπικό σμόκιν καθώς χαμογελούσε για τις φωτογραφίες και πήγαινε μπροστά στους φωτογράφους. Η βασίλισσα και ο πατέρας του παιδιού κοιτούσαν με χαμόγελο καθώς το παιδάκι έκανε παιχνίδια με τους φωτογράφους.

«Έχουμε ένα φυσικό ταλέντο για τις κάμερες», είπε αστειευόμενη η βασίλισσα Καμίλα. «Ήταν μια υπέροχη κυρία. Ενδιαφερόταν πραγματικά για τα προϊόντα. Είναι πολύ καλό που την έχουμε εδώ», είπε ο πατέρας του μικρού, William Corrie.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Δεν ζηλεύει την Καμίλα και δεν φοβάται τον κεντρικό ρόλο της», λέει ειδικός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ