Δήμητρα Παπαδήμα για Δυο Ξένους: Όταν η Χρυσούλα Διαβάτη τσίριζε και την έπιαναν τα «τρελά» της, εγώ γελούσα

Η Δήμητρα Παπαδήμα είχε υποδυθεί τον ρόλο της Μάρας στο πλευρό του Νίκου Σεργιανόπουλου στη γνωστή σειρά «Δυο Ξένοι» . Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», όπου περιέγραψε τις αναμνήσεις της από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς.

«Μόλις είχα γεννήσει το παιδί μου, ήμουν πολύ… μαμά. Τότε μέναμε στα Βριλήσσια θυμάμαι, χτυπάει το τηλέφωνό μου και είναι η Άβα Γαλανοπούλου, που έπαιζε ήδη τότε στους Δυο Ξένους. Μου λέει: ο Ρήγας σε σκέφτεται για κάτι, μπορείς;», περιγράφει η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Της λέω «πού να αφήσω το παιδί;», μου λέει: έλα, για λίγα επεισόδια θα είναι. Πήγα και τελικά ήταν περισσότερα τα επεισόδια», συμπληρώνει η ηθοποιός.

«Θυμάμαι ένα πολύ πρωινό γύρισμα που είχαμε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Είχαμε μία σκηνή που έπρεπε να με φιλήσει και ντρεπόταν να το κάνει, ντρεπόμουν κι εγώ. Αυτό μου έχει μείνει. Είμαστε και την ίδια ημερομηνία γεννημένοι: 24 Σεπτεμβρίου», αφηγείται στη συνέχεια η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Ο Αίας Μανθόπουλος ήταν για μένα ένα συγκινητικό παιδί πάνω από το κανονικό, με πολλή σκέψη, τόση που δεν χρειάζεται. Ήταν φίλος μου και για τα επόμενα χρόνια. Η Χρυσούλα Διαβάτη ήταν η ψυχή του πλατό, τουλάχιστον για μένα. Με την τρέλα της, τη λάτρευε και τη λατρεύει ο Ρήγας. Όταν τσίριζε και την έπιαναν τα «τρελά» της, εγώ γέλαγα», θυμάται η τηλεοπτική «Μάρα» για την εποχή των «Δυο Ξένων».

«Κάποια στιγμή μου είπε ο Αλέξανδρος: θα έρθει και ο Γιάννης να κάνει έναν ρόλο; Του λέω: πες του το εσύ. Ήρθε και ήταν εκεί και η Δέσποινα Βανδή. Έγιναν αυτοκόλλητοι αλλά δεν ζήλεψα ποτέ», παραδέχεται με χιούμορ η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Μας είχαν πει ότι θα πάμε και για τρίτη σεζόν αλλά τελικά δεν έγινε. Κρίμα. Δεν βλέπω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις ποτέ. Μια-δυο φορές που με έχω δει είπα: Παναγία μου, πώς γέρασα έτσι;», κατέληξε χαριτολογώντας η Δήμητρα Παπαδήμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ