Μπομπ Σάγκετ: Νεκρός σε ξενοδοχείο βρέθηκε ο Αμερικανός κωμικός

Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα βρέθηκε ο Αμερικανός κωμικός, Μπομπ Σάγκετ.

Ο Μπομπ Σάγκετ έγινε δημοφιλής από την τηλεοπτική σειρά «Full House» τις δεκαετίες του 1980 και του 1990. Παρουσίασε τη δημοφιλή εκπομπή με αστεία ερασιτεχνικά βίντεο “America’s Funniest Home Videos” από το 1989 ως το 1997.

Ο 65χρονος κωμικός διέμενε στο Ritz-Carlton στο Ορλάντο της Φλόριντα, όμως δεν ανταποκρίθηκε στο προσωπικό του ξενοδοχείου. Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν τον Μπομπ Σάγκετ νεκρό στο δωμάτιό του.

Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο δεν οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, καθώς δεν βρέθηκε καμία ουσία από τις έρευνες των αστυνομικών. Ο Μπομπ Σάγκετ είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε τρία παιδιά.

“Νωρίτερα σήμερα, οι αρχές κλήθηκαν στο Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes για μια κλήση σχετικά με έναν άνδρα που δεν ανταποκρίθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο άνδρας αναγνωρίστηκε ως Ρόμπερτ Σάγκετ και διαπιστώθηκε ότι πέθανε στο σημείο. Οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν σημάδια επίθεσης ή χρήσης ναρκωτικών», ανέφερε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ.

Λίγες ώρες πριν τον θάνατό του, ο Μπομπ Σάγκετ είχε γράψει στο Twitter ότι διασκέδασε και λάτρεψε την παράσταση που έδωσε στο Τζάκσονβιλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ